بر اساس اعلام سازمان بهداشت جهانی، ابتلا به 80 درصد سرطان‌ها مستقیم به سبک زندگی ما بستگی دارد. این سازمان می‌گوید اگر خورد و خوراک و سبک زندگی‌مان را اصلاح نکنیم، به‌طور حتم در سال‌های آینده، سرطان به جای بیماری‌های قلبی در صدر دلایل مرگ‌ومیر قرار خواهدگرفت. این مطلب می‌تواند شما را با عوامل تغذیه‌ای و عادت‌های غذایی سرطان‌زا بیشتر آشنا کند.

غذاهای سرطان زا, انواع غذاهای کبابی, عوارض استفاده از فست فودها, خطرات ابتلا به سرطان, تغذیه غلط, غذاهای دودی,بر اساس اعلام سازمان بهداشت جهانی، ابتلا به 80 درصد سرطان‌ها مستقیم به سبک زندگی ما بستگی دارد. این سازمان می‌گوید اگر خورد و خوراک و سبک زندگی‌مان را اصلاح نکنیم، به‌طور حتم در سال‌های آینده، سرطان به جای بیماری‌های قلبی در صدر دلایل مرگ‌ومیر قرار خواهدگرفت. این مطلب می‌تواند شما را با عوامل تغذیه‌ای و عادت‌های غذایی سرطان‌زا بیشتر آشنا کند.

انواع خوراکی‌های دودی مانند ماهی، برنج، گوشت، سوسیس،‌ کالباس، سس و پنیرهای دودی حاوی موادشیمیایی مختلف ساطع‌شده از دود مانند هیدروکربن‌ها هستند و می‌توانند خطر ابتلا به سرطان را افزایش دهند. ترکیب‌های شیمیایی که در قسمت‌های سوخته خوراکی‌های کبابی یا سرخ‌شده مانند ته‌دیگ، بلال، جوجه کباب، سیب‌زمینی سرخ‌شده و... وجود دارد، حاوی مواد سرطان‌زاست و احتمال ابتلا به انواع سرطان را در مصرف‌کننده افزایش می‌دهد. برخی شیرین‌کننده‌های مصنوعی مانند اسپارتام حاوی ترکیب‌های سرطان‌زا هستند و مصرف آنها نه تنها برای بیماران دیابتی مفید نیست بلکه می‌تواند خطر ابتلا به سرطان را هم در آنها افزایش دهد.

عادت به خوردن غذاهای چرب، سرخ‌کردنی و پرکالری می‌تواند احتمال ابتلا به سرطان رحم را در خانم‌ها بالا ببرد. سدیم، نیتریت، نیترات و نیتروزامین موجود در گوشت‌های فرآوری‌شده مانند سوسیس و کالباس، آنها را به موادغذایی سرطان‌زا تبدیل کرده است. اگر در مصرف این خوراکی‌ها افراط شود، احتمال ابتلا به سرطان‌هایی مانند پستان در مصرف‌کننده بالا می‌رود. حتی اگر خوراکی‌های مفیدی مانند ماهی و میگو هم درون روغن بسیار داغ و با حرارت بسیار بالا سرخ شوند، ترکیب‌های سرطان‌زایی در آنها آزاد می‌شود که خطر ابتلا به انواع سرطان را بالا می‌برند.

بیشتر افرادی که در مصرف چربی‌های حیوانی و گوشت قرمز افراط می‌کنند و رژیم غذایی‌شان از نظر میوه‌ها و سبزی‌ها فقیر است، در معرض ابتلا به سرطان روده قرار دارند. هرچه میزان مصرف گوشت‌های کبابی و نیم‌پز در برنامه غذایی‌ بیشتر باشد، شانس ابتلا به سرطان‌ پروستات و پستان بیشتر خواهدشد. افرادی كه میوه، سبزی و موادغذایی تازه و سالم در برنامه غذایی خود ندارند و اهل الکل و دخانیات هم هستند، به اندازه كافی ویتامین و موادمعدنی دریافت نمی‌كنند بیشتر در معرض ابتلا به سرطان مری قرار می‌گیرند. شانس ابتلا به سرطان پروستات با مصرف فراوان غذاهای چرب و پرکالری تا حد قابل‌توجهی بالا می‌رود.

احتمال افزایش ماده سمی و سرطان‌زای آکریلامید در اثر سرخ کردن شدید و با حرارت بالا در سیب‌زمینی وجود دارد. ارتباط مستقیمی بین مصرف نوشیدنی‌های الکلی و ابتلا به سرطان حنجره وجود دارد. احتمال ابتلا به سرطان کبد در افرادی که نوشیدنی‌های الکلی مصرف می‌کنند، بیشتر از دیگران است. مصرف روغن‌های جامد و هیدروژنه خطر ابتلا به سرطان را برای مصرف‌کننده در پی دارد. محققان انگلیسی معتقدند افرادی که بیشتر موادغذایی شور و نمک‌سود استفاده می‌کنند، 2 برابر سایر افراد در معرض خطر ابتلا به سرطان‌های دستگاه گوارش مانند سرطان معده قرار دارند.

ماهی و گوشت‌های خشک و دودی حاوی نیتروزامین هستند و مصرف مداوم آنها خطر ابتلا به سرطان‌های گوارشی مانند سرطان معده و روده را افزایش می‌دهد. مصرف بیش از حد چربی‌های حیوانی، احتمال ابتلا به سرطان پستان را در خانم‌ها و آقایان افزایش می‌دهد. مصرف فراوان انواع خوراکی‌های حاوی چربی ترانس مانند چیپس،‌ پفک یا اسنک‌های دیگر می‌تواند خطر ابتلا به انواع سرطان را تا حد چشمگیری بالا ببرد. مصرف بیش از حد غذاهای تند، ترش و شور می‌تواند باعث از بین رفتن تدریجی دیواره داخلی معده و افزایش خطر ابتلا به سرطان معده شود.

شانس ابتلا به سرطان معده در افرادی که کمتر میوه و سبزی می‌خورند و در خوردن غذاهای سوخاری، دودی، کبابی، کنسروی و سرشار از نمک افراط می‌کنند، بیشتر از سایرین است. دود حاصل از زغال که روی کباب‌های زغالی می‌نشیند، حاوی مواد سرطان‌زایی مانند ترکیب‌های معطر هیدروکربنی است و خطر ابتلا به سرطان، به‌خصوص سرطان‌های دستگاه گوارش را بالا می‌برد.

تهیه و گردآوری : گروه سلامت پرداد / منبع : هفته نامه سلامت

این خوراکیها سرطانزا هستند! - عصر ایران

http://www.asriran.com/fa/news/354835/این-خوراکی‌ها-سرطان‌زا-هستند

15 ا کتبر 2014 ... این خوراکی‌ها سرطان‌زا هستند! برخی شیرین‌کننده‌های مصنوعی مانند اسپارتام حاوی ترکیب‌های سرطان‌زا هستند و مصرف آنها نه تنها برای بیماران دیابتی ...

دپارتمان تغذیه - مواد غذایی ضد سرطان

http://nutrition.rhc.ac.ir/fa/contents/Anticancer-Food/مواد.غذایی.ضد.سرطان.html

وزن زیاد خطر ابتلا به چند نوع سرطان از جمله روده بزرگ، مری و کلیه را افزایش می دهد. خوردن حداقل ۵ بار در روز از این نوع خوراکیها شما را در مسیر سلامتی قرار می دهد.

با این کار این روغن مفید سرطانزا می شود - مجله پزشکی دکتر سلام

http://www.hidoctor.ir/37410_با-این-کار-این-روغن-مفید-سرطانزا-می-شود.html/

19 آگوست 2014 ... اين در حالي است که اين روغن هنگام سرخ کردن مواد به درجه‌اي از دود مي‌رسد که ساختار روغن به هم ... fried food oil با این کار این روغن مفید سرطانزا می شود ... نجات استخوان ها از شکستن با این خوراکی ها · قلبتان را با پیاز زنده نگه دارید ...

با این خوراکی ها سرطان را دور بزنید - بیتوته

http://www.beytoote.com/cookery/khavas-ghaza/mouth1-cancer2.html

خواص انواع خوراکی ها خوراکی های ضد سرطان , خواص تمشک , خواص چای سبز , معرفی خوراک های ضد سرطان , خواص داروئی زردچوبه , خواص پیازچه , خواص انواع میوه , خاصیت  ...

۶ ماده سرطان زا اما پر مصرف - بیتوته

http://www.beytoote.com/health/malady-remedy/article-intake-carcinogenic.html

آنها بر این باورند که اتانول بافت های دهانی را در برابر مواد سرطان زا مانند سیگار، آسیب پذیر می کنند. دانشمندان معتقدند اسـتفاده از دهانشویه ها بهتر است چند روز در میان به صورت غرغره کردن باشد و از خوردن .... خوراکی های سنتی برای پیشگیری از آلزایمر.

سرطان ها - تبیان

http://www.tebyan.net/index.aspx?pid=66166

با این مواد غذایی پشت سرطان را به خاک بمالید; سرطان بیماری مهلک و خطرناکی است. هر چند ابتلا به آن آخر دنیا محسوب نمی‌شود و خیلی‌ها با توکل به خدا و عشق به زندگی ...

18. خوراکیهای ضد سرطان - درمان بدون دارو سعید

http://dbds.ir/index.php/free/56-18

در طی پانزده سال تحقیقات در کتابهای مختلف نام چندین خوراکی ضد سرطان را برای شما به یادگار میگذارم ، با اینکه میدانم این خوراکی ها ویا مواد زیر که نام میبرم اکثرا"  ...

پاسخ به سوالات رایج در مورد ارتباط تغذیه با سرطان ... - صفحه اصلي

http://www.drhakimian.com/index.php?ToDo=ShowArticles&AID=6247

در حال حاضر شواهدی دال بر سرطان زا بودن این روش میکروب زدایی وجود ندارد. ... خطر سرطان به دنبال مصرف متوسط نمک در طبخ غذا یا در طعم دار کردن خوراکیها وجود ندارد.

این سبزی ضد سرطان روده است - آکا - خواص سبزیجات-خواص میوه ها ...

http://tandorosti.akairan.com/health/vegetable-health/2014123115425.html

خواص کلم ها,خواص دارویی کلم ها,فواید کلم ها,خاصیت کلم ها,کلم هادر طب سنتی ,فواید ... خواص میوه جات ،خواص خوراکیها،سبزیجات این سبزی ضد سرطان روده است - آکا ... در واقع مصرف این سبزیجات خطر ابتلا به این سرطان را به میزان 16 درصد کاهش می‌دهد.

شرکت پپسی هنوز از رنگ‌های خوراکی سرطانزا در تولید نوشابه‌ها استفاده ...

http://tandorosti.akairan.com/health/vegetable-health/2014101203747.html

12 ا کتبر 2014 ... شرکت پپسی هنوز از رنگ‌های خوراکی سرطان‌زا در تولید نوشابه‌ها استفاده می‌کند گروه ... بعد از تصویب این قانون شرکت‌های پپسی و کوکاکولا متعهد شدند تا تغییراتی در ... خواص سبزیجات-خواص میوه ها سبزیجات و سلامت - tebyan.net.

اگر استخوان‌هایی نشکن می‌خواهید این خوراکیها را بخورید

http://zistonline.com/news/39660/اگر-استخوان‌هایی-نشکن-می‌خواهید-این-خوراکی‌ها-را-بخورید

6 روز پیش ... گفتنی است، محققان دانمارکی دریافته‌اند در این خوراکی‌ها ترکیبات ضد التهابی خاصی ... هرسپتین، بقای مبتلایان به سرطان پستان را افزایش می‌دهد ...

20 ماده غذایی ضد سرطان - پارسی طب

http://fa.parsiteb.com/news.php?nid=10306

2- کلم بروکلی و دیگر کلم ها کلم ها غیر از کلسیم، منبع غنی "سولفورافان" ( sulforaphane ) هستند. این ماده خطر بروز سرطان های معده ، سینه و پوست را کم می کند.

سرطان زا

http://xn----ymcb1bhc3a5j.worldfood.ir/

در بین سال های 1986 و 2010 در بین این خانم های شرکت کننده 506 مورد سرطان .... هنوز از رنگ های خوراکی سرطان زا در تولید نوشابه ها استفاده می کند دانستنی هایی درباره ...

چه مواد غذایی ای در کنترل و پیشگیری از سرطان ها مؤثرند؟ - پزشکی ...

http://020.ir/پزشکی/چه-مواد-غذایی-ای-در-کنترل-و-پیشگیری-از-سرطان-ها-مؤثرند؟

خانواده کلم ها مانند کلم بروکلی موادی دارند که ظاهراً سلول های سرطانی خطرناک را قبل از آسیب رساندن به سایر سلول ها تخریب می کند. این غذاها موادی دارند که به نظر می رسد ...

آیا قرص های ضدبارداری سرطان زا هستند؟ - سلامانه

http://www.salamaneh.com/page.php?news_id=15890

6 سپتامبر 2014 ... اما آخرین یافته های دانشمندان حاکی از آن است که تنها نوع خاصی از این داروها آن هم در افرادی که به. ... ارتباط میان مصرف این دست قرص ها با ابتلا به سرطان سینه در زنان زمانی مطرح می شود، که از .... میز صبحانه‌تان را با این خوراکی‌ها بچینید.

جام نیوز :: JamNews - علت بروز 75 درصد سرطانها

http://jamnews.ir/detail/News/403855

16 ا کتبر 2014 ... سرطانی ها این خوراکی را به هیچ عنوان نخورند! ... به این مطلب امتیاز دهید ... صابری ادامه‌داد: در حال حاضر شاید نتوانیم بگوییم سونامی سرطان در کشور به ...