شغل هایی که در وب سایت نشونه درج می شوند در بیش از 160 وب سایت تبلیغات آنها نمایش داده می شود.

با هویج به جنگ پیری و بیماری‌ها بروید

هویج، این سبزی نارنجی پرخاصیت حاوی ترکیبی به نام بتاکاروتن است که پوستتان را جلا می‌دهد و علاوه بر جوان‌تر کردن شما، نقش مهمی در سلامت عروق و چشم‌هایتان دارد.

از شاهی تا کدو حلوایی: زیر ذره‌بین متخصصان تغذیه

در این مقاله می‌خواهیم راجع به سبزیجاتی صحبت کنیم که جزو بهترین‌های غذایی هستند. می‌خواهیم آن قدر تاکید کنیم که هر وقت برای خرید مواد غذایی رفتید یادتان باشد این‌ها برای سلامتی‌تان خوب‌اند و باید در سبد غذایی‌تان باشند.

5 دلیل خوب برای خوردن مارچوبه

مصرف مارچوبه از ابتلا به برخی از سرطان‌ها پیشگیری می‌کند. می‌پرسید چرا؟ به خاطر اینکه حاوی ویتامین‌های A،C،E،K، کروم و مشتقات سیستئین هست که میزان تولید مولکول‌های گلوتاتیون را افزایش می‌دهد.

بامیه: قوی‌تر از ویاگرا

بامیه خواص بی‌شماری دارد. ضدالتهاب، ضدویروس، ملین و ضددیابت طبیعی است. علاوه بر این برای درمان شب ادراری و هضم راحت غذا مفید است.

در ستایش سیر جوانه‌زده

محققان کره‌ای روی سیر جوانه‌زده بررسی‌هایی انجام داده و به این نتیجه رسیده‌اند که سیری که به مدت 5 روز جوانه می‌زند حاوی ترکیبات آنتی‌اکسیدانی بیشتری نسبت به سیر تازه است.

چند دلیل خوب برای خوردن موسیر

یک واحد سیب ‌زمینی شناسی

سیب‌ زمینی ترشی: غده‌ی درمانگر

سیب‌زمینی ترشی همان سیب‌زمینی‌های کوچکِ کج‌وکوله‌ای هست که در بازار میوه و تره‌بار به چشم می‌خورد. 

تربچه: این نگین سبزی خوردن

ارتباط فلفل قرمز و امید به زندگی

محققان آمریکایی موفق شدند امید به زندگی موش‌های آزمایشگاهی را به کمک یکی از ترکیبات موجود در فلفل قرمز افزایش دهند.

آرتیشو: دوست کبد و قلب

اگر شما هم هنگام بالا و پایین رفتن از پله‌ها به نفس‌نفس می‌افتید، باید آرتیشو را امتحان کنید. این جواهر آشپزخانه دوست کبد و قلب شماست. با ما باشید تا گوشه‌ای از خواص آن را بررسی کنیم.

میوه‌ها و سبزیجات بهاره در خدمت سم‌زدایی بدن

بهار بهترین زمان برای تمیزی و سم‌زدایی از بدن است. در واقع میوه‌ها و سبزیجات بهاره گزینه‌های خوبی برای تمیزی کبد و کلیه‌ها و همچنین احساس سبکی هر چه بیشتر هستند.

آشنایی با خواص یک خورش بهاره

هر یک از سه گیاه نعناع، جعفری و ریواس به تنهایی و به صورت خام خواصی دارند؛ اما این سبزی‌ها در کنار هم و به صورت پخته، ترکیبی را تشکیل می‌دهند که خواصی متمایز را ایجاد می‌کنند...

آقایان! گوجه‌فرنگی بخورید تا زودتر بابا شوید

به عقیده‌ی محققان آمریکایی، لیکوپن، همان رنگدانه‌ی موجود در گوجه‌فرنگی که از ابتلا به برخی از سرطان‌ها پیشگیری می‌کند، تأثیر زیادی در بهبود کمیت و کیفیت اسپرم دارد.

کرفس: یک سبزی مفید برای تمام فصول

کرفس خواص ضد التهابی دارد و از التهاب لوله‌ی گوارشی پیشگیری می‌کند. کرفس سرشار از ویتامین‌ها و آنتی‌اکسیدان‌های مختلف است که شناخت تک‌تک‌شان خالی از لطف نیست.

شما هم اهل گوجه کبابی هستید؟

کباب کردن مواد غذایی، به شرطی که حرارت ملایم باشد و ماده غذایی نسوزد، جزو روش‌های پخت مناسب محسوب می‌شود.

فلفل دلمه ای؛ رنگ‌های مختلف، خواص متفاوت

رنگ‌های مختلف در فلفل دلمه‌ای، نشان‌دهنده مواد تشکیل‌دهنده متفاوت است. فلفل دلمه‌ای قرمز، لیکوپن بیشتر و فلفل دلمه‌ای سبز، کلروفیل فراوان‌تر دارد. رنگ نارنجی نشان‌دهنده بتاکاروتن و رنگ زرد معرف لوتئین و زآگزانتین در فلفل دلمه‌ای می‌باشد. هر کدام از این مواد خاصیت ویژه‌ای دارند...

تره ‌فرنگی و خواصش

تره‌ فرنگی هم خانواده‌ی سیر و پیاز است و طعمی شبیه به پیاز و البته دل‌پذیرتر از آن دارد.

سبزیجات بهاره را فراموش نکنید

گونه‌های گیاهی فصل بهار سرشار از فیبر هستند و در کنترل فعالیت‌های دستگاه گوارش، کنترل اسیدوز و رفع مشکلات گوارشی نقش بسزایی دارند.

دکتر سیب ‌زمینی وارد می‌شود

اگر دچار زخم معده یا گاستریت (ورم معده) شده‌اید آب سیب‌زمینی برای درمان دردهای این بیماری‌ها موثر است.