شغل هایی که در وب سایت نشونه درج می شوند در بیش از 160 وب سایت تبلیغات آنها نمایش داده می شود.

دنیای شیرین ترشی‌ها

کاهش دادن pH یکی از روش‌هایی است که از قدیم برای نگهداری و حفظ مواد غذایی به خصوص میوه و سبزی‌ها مطرح بوده است. در حقیقت، به دلیل نداشتن یخچال، مردم در گذشته برای آنکه بتوانند در فصل زمستان میوه داشته باشند، با کمک سرکه pH ماده غذایی را پایین می‌آوردند و آن را به ترشی تبدیل می‌کردند اما امروزه ترشی نوعی چاشنی تلقی می‌شود.

عزراییل سفید: مرگ سالانه بیش از یک و نیم میلیون نفر

مطلب کمی تکراری است؛ اما خطر جدی است به همین دلیل لازم است تاکید بیشتری در خصوص آن شود.

شکر قهوه‌ای در مقایسه با شکر سفید

7 ادویه‌ی لاغر کننده

اگر به دنبال یکی از آن روش‌های مطمئن و بدون خطر برای خوش‌اندامی می‌گردید به ادویه‌ها اعتماد کنید؛ یعنی ادویه‌های ارائه‌شده در این مقاله را به برنامه‌ی غذایی‌تان اضافه کرده و با اصلاح تغذیه و ورزش، هم خوش‌اندام شوید و هم سالم بمانید.

از این افزودنی‌های غذایی دوری کنید

مواد افزودنی غیرطبیعی روی سلامتی ما تأثیر منفی دارند. در این مطلب چند نمونه از این افزودنی‌های مضر را ذکر می‌کنیم. می‌توانید با مطالعه‌ی دقیق ترکیبات محصولات غذایی از وجود یا عدم وجود این مواد مطمئن شوید. لطفاً با ما همراه باشید.

کلرور منیزیم: از تسکین معده درد تا تسکین سردرد

کلرور منیزیم یا نمک منیزیم پودر سفید رنگی است که در داروخانه‌ها به فروش می‌رسد و درمان طبیعی بسیاری از ناخوشی‌ها محسوب می‌شود.

کاراگینان، افزودنی طبیعی؛ اما مضر

اگر مواد تشکیل‌دهنده دسرها، ژله‌ها و کرم کارامل را به دقت بررسی کنید. با ماده‌ای به نام کاراگینان مواجه خواهید شد. برخلاف آنچه تصور می‌شود این ماده بی‌خطر نمی‌باشد، با ما در این مقاله همراه باشید...

نمک زیاد، پتاسیم کم = چاقی

افرادی که غذاهای شور می‌خورند و در عوض پتاسیم کمی مصرف می‌کنند بیشتر در معرض چاقی و اضافه‌وزن قرار می‌گیرند.

ادویه‌های سلامتی

مصرف ادویه‌ها از افزایش میزان انسولین و تری‌گلیسیرید بعد از صرف غذا پیشگیری به عمل می‌آورد.

سرکه‌ای به نام بالزامیک

سرکه بالزامیک یکی از محصولات غذایی کشور ایتالیا است و قدمت آن به زمان رم باستان بازمی گردد. تا حدود 30 سال پیش، ایتالیا نحوه تولید این سرکه را به سایر کشورها نمی‌داد اما در حال حاضر، کشورهای مختلف از جمله اسپانیا توانسته‌اند این سرکه را تولید کنند.

8 روش برای مصرف بیشتر دارچین

اندکی دارچین یعنی روزانه نصف قاشق چای‌خوری میزان قند، تری گلیسیرید و کلسترول خون را به طور محسوسی پایین می‌آورد. محققان کاهش میزان موارد اشاره شده را بین 12 تا 30 درصد تخمین زده‌اند.

نمک در دادگاه سلامتی

حرف و حدیث در مورد نمک زیاد است: این که خطر ابتلا به سرطان را افزایش می‌دهد، برای قلب و استخوان‌ها خطرناک است و غیره. اما آیا واقعاً نمک هیچ سود دیگری برای بدن ندارد؟ آیا باید از رژیم

رنگ و انواع آن در مواد غذایی

رنگ به موازات طعم و مزه و شکل و اندازه یکی از مهم‌ترین خصوصیات حسی مواد غذایی را تشکیل می‌دهد و مصرف کننده ابتدا کیفیت را به وسیله‌ی رنگ ارزیابی می‌نماید.

خواص بی‌شمار ادویه کاری

پودر کاری مخلوطی از زردچوبه، دارچین، فلفل سیاه، هل، زیره، برگ گشنیز، فلفل شیرین، رازیانه، شبدر و پودر چیلی است که در آشپزی هندی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

ترشی؛ پای ثابت سفره ایرانیان

ترشی یکی از چاشنی‌های خوشمزه و معروف است که بسیاری از خانواده‌ها آن را در کنار انواع غذاها مصرف کرده و از طعم دلچسب آن لذت می‌برند.

ضد و نقیض‌هایی درباره نمک دریا

نمک دریا به طور کلی به نمک‌هایی گفته می‌شود که مستقیماً از آب دریا یا اقیانوس به دست می‌آیند.

شیرین‌کننده‌های مصنوعی خطرناک‌تر از قند

افراد بسیاری برای جلوگیری از چاقی به شیرین‌کننده‌های مصنوعی کم‌کالری روی آورده‌اند. اما به نظر نمی‌رسد که این شیرین‌کننده‌ها جایگزین سالم‌تری باشند، چرا که خودشان باعث چاقی و انواع بیماری‌ها می‌شوند.

6 خاصیت فوق‌العاده‌ی ادویه‌ها

اکثر ما ادویه‌ها را برای خوش طعم کردن غذاها استفاده می‌کنیم در حالی که معمولاً از خواص درمانی آن‌ها غافلیم.

گلچینی از خواص باور نکردنی گیاه خردل

خردل گیاهی علفی، یک ساله و به ارتفاع 20 تا 60 سانتی متر است که دارای کرک‌های خشنی است. این گیاه دارای برگ بوده و گل‌های آن زرد رنگ است و بوی نسبتاً مطبوعی دارد.

7 دلیل خوب برای مصرف بیشتر دارچین

اگر با خستگی، کلسترول بالا، سرماخوردگی، اختلالات خواب و غیره مواجه هستید دارچین را دریابید.

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه