شغل هایی که در وب سایت نشونه درج می شوند در بیش از 160 وب سایت تبلیغات آنها نمایش داده می شود.

درمان درد کلیه با طب سنتی

طب سنتی در سنگ‌های کلیوی و مجاری ادرار

درمان یائسگی زودرس و درد قاعدگی با طب سنتی

یائسگی یک فرآیند طبیعی است که معمولاً در سنین حدود 50 ـ 48 سالگی اتفاق می‌افتد، اما اگر توقف قاعدگی در سنین جوان‌تر مثلاً حدود 40 سال یا کمتر از آن رخ دهد به آن یائسگی زودرس می‌گویند .

خواص چوب میخک در درمان بیماریها

خواص دارویی و درمانی گیاه رازیانه

خواص درماني زيره سياه

بخورنخورهای بهار در طب سنتی

استاد دانشکده طب سنتی تهران گفت: مصرف خوراکی‌های لطیف مثل گوشت پرندگان، تخم‌مرغ آب‌پز عسلی و نوشیدن شربت‌های خنک مثل شربت غوره، انار و سکنجبین در فصل بهار توصیه می‌شود.

تغذیه و طبع شناسی به زبان ساده

رژیم‌های مناسب برای مزاج‌های مختلف

در طب سنتی، ظهور علائم بیماری در اثر به هم خوردن تعادل اخلاط چهارگانه (صفرا، سودا، بلغم و خون) رخ می‌دهد. این چهار خلط باید در بدن به میزان متعادل و طبیعی باشند، در غیر این صورت مضر هستند.

تغذیه‌ی پاییزی از نگاه طب سنتی

فصل پاییز دارای مزاج سرد و خشک است که مطابق با طبع سوداوی است. برای همین افراد سودایی که مزاج سرد و خشک دارند در این فصل دچار مشکل می‌شوند.

طبیعت گرمی و سردی غذاها

یکی از مهم‌ترین بحث‌ها در ارتباط با طب سنتی که می‌توان به نوعی آن را در طب چینی و ملل مختلف نیز یافت، سیستم گرمی و سردی غذاهاست.

تغذیه از دیدگاه ابوعلی‌ سینا(1)

با نگاهی به طب سنتی و تطبیق آن با علوم امروزی در می‌یابیم که حکمای پیشین با چه ظرافت، دقت و حساسیتی به مواردی که ما امروزه به عنوان اصول تغذیه صحیح آن‌ها را می‌شناسیم، اشاره نموده‌اند که این مسئله، مهر تأییدی بر دانش و فراست آن‌ها در سالیان دور است.

تغذیه از دیدگاه ابوعلی‌ سینا (2)

غذای اشخاص سودایی مزاج باید بسیار نم‌بخش و کمتر گرمی باشد، غذای صفرایی مزاجان باید نم‌بخش و خنک‌کننده باشد. کسی که خونش گرم مزاج است نیازمند خوراکی‌های سرد و کم‌تغذیه است. کسی که خونش بلغمی است باید خوراکش اندک، گرم و لطیف باشد.

تغذیه دانش‌آموزان از نگاه طب سنتی

در این مطلب، مختصری به اهمیت تغذیه دانش‌آموزان در مدرسه و در فصول سرد سال از نگاه طب سنتی می‌پردازیم و در ادامه اهمیت وعده‌های غذایی در طب سنتی را مرور می‌نماییم.

غذا زیر ذره‌بین طب سنتی

در دیدگاه طب سنتی، غذا فقط ماده‌ای نیست که برای پر کردن معده خورده شود، بلکه به علت تأثیر جسمانی و روانی روی بدن انسان جایگاه ویژه‌ای دارد.

تغذیه‌ی زمستانی از نگاه طب سنتی

مصرف غذاهای گوشتی در زمستان موجب افزایش قوای بدن می‌شود. غذاهای با طبع گرم برای زمستان مناسب‌تر است.

مزاج بهار و تابستان و تدابیر آن

بیشتر پزشکان، فصل بهار را معتدل‌ترین فصل‌ها می‌دانند؛ هم از نظر سرما و گرما و هم از نظر خشکی و تری.

تغذیه قبل و بعد از حجامت چگونه باشد؟

بهترین زمان برای حجامت زمانی است که فرد خیلی گرسنه یا خیلی سیر نباشد و نور و گرمای خورشید در وضعیت جوی مساعد باشد یعنی هوا خیلی گرم یا خیلی سرد نباشد.

تـغـذیه بـهـاری از دیـدگاه طب سنتی

سبک‌ترین رژیم غذایی در طی سال را باید در فصل بهار داشته باشیم، بنابراین در تمام وعده‌های غذایی از غذاهای سبک و زود هضم استفاده کنید.

رفع درد شکم با طب سنتی

نفخ و شکم‌درد از علایمی هستند که در بسیاری از بیماری‌های گوارشی دیده می‌شوند. رعایت چند نکته اساسی که در طب سنتی به آن اشاره فراوانی شده است، می‌تواند در کاهش بروز این بیماری نقش بسیاری داشته باشد.