هر فرآیندی روی مواد غذایی و خوراکی تازه‌ انجام شود، باعث می‌شود میزان مواد مغذی موجود در آن کاهش ‌یابد. هرچقدر این فرآیند بیشتر و شدیدتر باشد، افت ارزش تغذیه‌ای آن خوراکی خاص بیشتر خواهد بود.

پيامبر اكرم - صلّي الله عليه و آله - فرمود: در حال ناشتا خرما بخوريد، زيرا كرم و انگلهاي (روده و معده) را مي كشد.


به گزارش سرویس خانواده جام نیوز، پیازداغ‌ها و سیرداغ‌هایی که برای استفاده ماهانه فریز می‌شوند، فقط کمی از عطر پیاز و سیر را در خود نگه می‌دارند و موادمغذی آنها نسبت به پیاز و سیر تازه یا حتی آنهایی که تازه به تازه سرخ و مصرف می‌شوند .


این روزها خیلی از خانم‌های خانه‌دار یا شاغل، اقدام به سرخ کردن پیاز یا حتی سیر در حجم زیاد و نگهداری آن در فریزر می‌کنند تا مجبور نباشند هر روز برای تهیه غذاهای مختلف پیازداغ و سیرداغ درست كنند .


هر فرآیندی روی مواد غذایی و خوراکی تازه‌ انجام شود، باعث می‌شود میزان مواد مغذی موجود در آن کاهش ‌یابد. هرچقدر این فرآیند بیشتر و شدیدتر باشد، افت ارزش تغذیه‌ای آن خوراکی خاص بیشتر خواهد بود.

 

این موضوع در مورد سیر و پیاز هم صدق می‌كند؛ وقتی یک بار سیر یا پیاز خام و تازه سرخ شود، بخش مهمی از مواد مغذی، ویتامین‌ها و املاح آن از بین می‌رود و وقتی که پیازداغ و سیرداغ برای مدت طولانی فریز شوند و پس از مدتی برای مصرف دوباره، از حالت یخی خارج شوند، بخش دیگری از مواد مغذی موجود در آنها از بین می‌رود.


پیازداغ‌ها و سیرداغ‌هایی که برای استفاده ماهانه فریز می‌شوند، فقط کمی از عطر پیاز و سیر را در خود نگه می‌دارند و موادمغذی آنها نسبت به پیاز و سیر تازه یا حتی آنهایی که تازه به تازه سرخ و مصرف می‌شوند، به شدت پایین می‌آید. ضمن اینکه عطر و طعم این محصولات یخی هم با انواع تازه‌شان تفاوت چشمگیری دارد.


اگر سیر و پیازی که قرار است سرخ و فریز شوند، سالم باشند و با روش صحیحی سرخ و فریز شوند، هیچ ماده سمی و مضری در آنها آزاد نخواهد شد اما مصرف چنین محصولاتی دیگر ارزش تغذیه‌ای خاصی برای بدن نخواهد داشت.

 

سلامت نیوز/ 2014

پیاز داغ و سیر داغ فریزری، خوب یا بد؟ - بیتوته

http://www.beytoote.com/housekeeping/cookery/fried-onions2-garlic-hot-freezer.html

خواص پیاز داغ خواص پیاز داغ فریزری , نحوه فریز کردن پیاز داغ , خواص سیر داغ ... اقدام به سرخ کردن پیاز یا حتی سیر در حجم زیاد و نگهداری آن در فریزر می‌کنند تا ...

نگهداری پیاز داغ و سیر داغ در فریزر - نیک صالحی

http://www.niksalehi.com/khanedari/archives/018090.php

27 سپتامبر 2014 ... خواص پیاز داغ فریزری , خواص سیر داغ , سیر و پیاز , پیاز داغ و سیر داغ فریزری ، مضرات نگهداری پیاز داغ و سیر داغ در فریزر.

پیاز و پیاز داغ - تبیان

http://www.tebyan.net/newindex.aspx?pid=126025

3 ژوئن 2010 ... اما يکي از مسايلي که در سال ‌هاي اخير خيلي باب شده، سرخ کردن پياز و نگهداري آن در يخچال و فريزر براي مدتي طولاني است. حتي نوع آماده پياز هم در ...

دانستنی های خانه و خانواده | خانه‌داری | نگهداری مواد غذایی - آفتاب

http://www.aftabir.com/lifestyle/subcategory/72/دانستنی-های-خانه-داری-نگهداری-مواد-غذایی?subject=435

چگونه از نان نگهداری کنیم که بیات نشود؟ ... ترشی، سرکه ها و آبلیمو را نباید در ظروف فلزی (به خصوص مسی) نگهداری کرد. ... پیاز داغ و سیر داغ فریزری، خوب یا بد؟

PersianV.com ::: خانه و خانه داری - پرشین وی

http://www.persianv.com/home/2009_02.php

‎برای‎ ‎از بین بردن بوی سیر افرادی كه‎ ‎آن را مصرف كرده اند‎ ‎می توانند نیم ساعت پس از خوردن ‏سیر یك قاشق عسل ..... سوسیس را هم می توان در یخچال نگهداری کرد و هم در فریزر . ... نگه داری پیاز داغ به مدت نسبتا طولانی [ February 26, 2009 05:23 PM ]

آشپزی من در کانادا » Category » سس , دپ , درسینگ , تاپپینگ

http://farsi.mycookingincanada.com/category/سس-دپ-درسینگ/

Tags: اشپز, اشپزی اسان, اموزش, انلاین, انواع روش های تهیه پیاز داغ, بلاگ اشپزی, بلاگ ... این یکی از بهترین روش ها برای نگهداری سیر برای مدت طولانیه . ... بعضی پوست کنده اون رو در یخچال یا فریزر نگه میدارند که اون هم به این اندازه عمر مفید ندارد …

باور کن نخونی ضرر کردی اونم چه جور.. - تا نیاید مهدی(عج) زندگی ...

http://golesorkhzhi.blogfa.com/post/28/باور-کن-نخونی-ضر

يك حبه سير را بطور كامل بدون جويدن و خورد شدن قورت داده اگر قبل از 24 ساعت از بدن خارج شد بدن سالم .... 8- سرطانزا(سرطان مري 5 تا 6 ليوان چاي داغ در روز) ... را در مخلوط كن ريخته و دو دقيقه مخلوط مي كنيم سپس داخل ظرف ريخته در فريزر گذاشته و هر يك ساعت يك بار ... 1- داراي بنزوات سديم(براي نگهداري گاز CO2 )كه سرطانزا است مي باشد.

جای این مواد غذایی در یخچال نیست - مجله پزشکی دکتر سلام

http://www.hidoctor.ir/18485_جای-این-مواد-غذایی-در-یخچال-نیست.html/

15 مارس 2014 ... سیر را هم باید مثل پیاز طوری ذخیره کنید که هوا بتواند از اطراف آن عبور کند. البته می توانید سیر له شده را در فریزر هم نگهداری کنید و تا مدت ها تازه ...

دنیای شیرین آشپزی - انواع کتلت وشامی وکوکو و فلافل و...

http://neginchef.blogfa.com/category/8

وقتی کمی ابش کشیده شدمقداری بهش پودر سیر زدم و نمکش رو اندازه کردم و کره رو اضافه کردم. ... من همیشه مقداری پیاز داغ طلایی شده توی فریزر برای این جور مواقع دارم. ... بهتره مایه فلافل رو توی یک ظرف در بسته چند ساعتی توی یخچال نگهداری کنید.

نکات آشپزی - خانه دار

http://khanedar.blogfa.com/cat-1.aspx

... نکاتی در مورد نگهداری و شست و شوی فرش · تجربه های من · نکات · 11 مکان مناسب ... سبزی پلو : دو واحد تره + یک واحد جعفری + كمی شويد + سير تازه ريز شده یا دو سه ... ۳ - موقعی که روغنتون داغ شده و می‌خواید چیزی رو توش سرخ کنید، یه ورق روزنامه ... از قالب دربیارید و مکعب های استاک رو توی نایلون فریزر بریزید و در فریزر نگه دارید .

نکته های آشپزی و خانه داری - کانون آشپزی پرشین بلاگ

http://ashpazi.persianblog.ir/page/42

... های آشپزی و خانه داری · آشنایی با روش آماده‌سازی پیاز · پیاز داغ و سیر داغ فریزری، خوب یا بد؟ ... برای پوست کندن سیب زمینی استانبولی و گوجه فرنگی و هویج ، آن ها را چند ... دانه ها ی ذرت را همیشه در فریزر نگهداری کنید که تازه بمانند . ... پیش از ریختن روغن در ماهیتابه ، حتما اول آنرا داغ کنید تا از چسبیدن مواد به تابه جلوگیری شود .

نکاتی درباره‌ی عصاره های گوشت و مرغ - آشپزی

http://ashpazi.persianblog.ir/page/36

... آشنایی با روش آماده‌سازی پیاز · پیاز داغ و سیر داغ فریزری، خوب یا بد؟ ... و آب مرغ یا گوشت حاوی عصاره را بسته‌بندی و برای مدتی در یخچال یا فریزر نگهداری می‌کنند.

هنر طباخی - نکات ریز خانه داری

http://honartabakhi.blogfa.com/cat-9.aspx

از پر کاربردترین خوراکی فرنگی که به صورت کنسرو یا فریزری در تمامی مارکتها ... برای نگهداری کردن مربا به مدت طولانی آن را در شیشه های کوچک با دربهای محکم ... موقع سرخ کردن پیاز حتما روغن روی پیاز فرار داشته باشد و مدام آن را بهم بزنید تا هم ... سیر داغ یعنی سیرها را پوست گرفته حلقه حلقه کرده و در روغن نسبتا زیاد و با حرارت ...

89/07/01 - 89/07/30 - آشپزی نو

http://ashpazi-az.blogfa.com/8907.aspx

6-پودر سیر 1قاشق مربا خوری. 7-نمک وفلفل سیا ... 3-پیاز داغ 1عدد ... میشوند. برخی سبزیجات مورد نیاز در آشپزی (نگهداری واستفاده از آنها): ... فریزری کردن مواد غذایی:.

سرآشپز | آشپزی تلفیقی از هنر و علم است.

http://chefgilda.com/

نگهداری کیک و شیرینی» ... مواد لازم ‫سویا ۸۰ گرم‬ ‫پیاز درشت ۱ عدد‬ ‫جعفری خرد شده ۳ تا ۴ قاشق سوپخوری‬ ‫پیازچه ریز شده ۳‬ ... فلفل سیاه و پودر سیر و ادویه ماهی به میزان لازم روغن برای سرخ کردن به میزان لازم طرز تهیه پیاز رو خلالی [. ... ۱۸۰ گرم شکر ۱۵۰ گرم قهوه فوری ۱ قاشق سوپخوری آب داغ ۱ قاشق سوپخوری طرز تهیه شکلات رو تکه ...

آموزش آشپزی - سایت تفریحی و سرگرمی تک مهر

http://www.takmehr.ir/category/life-style/cookery

آموزش درست کردن خورش سیب زمینی و گوجه فرنگی. در مطلب زیر آموزش پخت غذای محلی کرمانشاه را برای شما عزیزان گذاشتم نام این غذا خورش سیب زمینی با گوجه و غوره می باشد. ... نکات جالب در مورد درست کردن کتلت · طرز پخت آش سه نگه سیر (غذای کردستانی) ... داغ · اموزش پخت شنیتسل ماهی · آموزش درست کردن سالاد سیب زمینی با پیاز ...