انواع کباب ها و استیک ها

شغل هایی که در وب سایت نشونه درج می شوند در بیش از 160 وب سایت تبلیغات آنها نمایش داده می شود.

جوجه کباب به روش سنتی

جوجه کباب روش سنتی یه غذای بسیار خوشمزه است که یادگیریش خیلی آسونه اما به شرطی که از این موادی که در ادامه مطلب آمده استفاده نمائید.

کباب ماهی با خامه

ماهي را بقطعات دو سانتيمتر بريده در بشقابي که با کره چرب کرده ايد ، بچينيد و رويش خامه بريزيد .در ادامه مواد لازم و طرز تهیه را به طور کامل توضیح می دهیم.

کباب چنگه یا شلشلیک

براي تهيه کباب بايد از گوشت راسته گوساله يا گوسفند استفاده نمود، نکته قابل توجه براي کباب خوب انتخاب گوشت آن است که بايد نرم باشد ( بوسيله گردهاي مخصوص نرم کننده گوشت نيز مي توان گوشت را نرم و ترد نمود ) ولي بهتر است گوشت را با آب پياز و فلفل 24 ساعت قبل آماده و نرم نمود.در ادامه مواد لازم و طرز تهیه را به طور کامل توضیح می دهیم.