شغل هایی که در وب سایت نشونه درج می شوند در بیش از 160 وب سایت تبلیغات آنها نمایش داده می شود.

آشنایی با روش تهیه کوکو اسفناج

چهار کاسه ماست‌خوری اسفناج خرد شده را با نصف فنجان آبغوره و کمی نمک با شعله زیاد می‌پزیم تا آب آن تبخیر شود و یک کاسه اسفناج پخته شده به دست آید.

آشنایی با روش تهیه کوکو بادمجان کبابی

چهار قاشق غذاخوری ماست را هم زده، چهار عدد تخم‌مرغ و زعفران را اضافه کرده، هم می‌زنیم.

آشنایی با روش تهیه کوفته شبت باقلا با تزئین‌های زیبا

نصف فنجان برنج را حدود یک ساعت خیس می‌کنیم سپس آن را در آب جوش ریخته تا نیم‌پز شود. بعد یک فنجان باقلا را به آن اضافه کرده تا برنج و باقلا پخته شود. سپس آن‌ها را آبکش می‌کنیم.

آشنایی با روش تهیه سمبوسه

چهار عدد سیب‌زمینی متوسط را نگینی خرد کرده، با یک فنجان روغن و کمی نمک سرخ می‌کنیم. برای رنگ بهتر، کمی زردچوبه نیز اضافه می‌کنیم.

آشنایی با روش تهیه دلمه گوجه‌فرنگی با مایه شبت باقلا

نصف فنجان برنج و یک کاسه ماست‌خوری باقلا خردکرده را با سه فنجان آب و کمی نمک می‌پزیم تا یک کته باقلا نسبتاً شل به دست آید.

آشنایی با روش تهیه دلمه برگ مو

یک فنجان برنج را با سه فنجان آب و کمی نمک می‌پزیم تا یک کته نسبتاً شل به دست آید...

آشنایی با روش تهیه کتلت مرغ

یک طرف سینه مرغ را با دو عدد پیاز خردشده، کمی نمک و یک لیوان آب می‌پزیم تا مرغ پخته و آب آن تبخیر شود...

آشنایی با روش تهیه‌ی کوکوی آووکادو

اگر به آرامی روی کوکو فشار آورید باید دوباره به حالت اول برگردد که نشان دهنده پایان زمان پخت می‌باشد.

آشنایی با روش تهیه‌ی کوکوی مرغ با سبزیجات

کوکو از آن دسته غذاهایی است که هم زود آماده می‌شود و هم همه‌ی افراد خانواده معمولا دوستش دارند. با ما همراه باشید...

آشنایی با روش تهیه‌ی کوفته تخم مرغ

برای امتحان، کوفته را از وسط نصف کنید. از میزان پخت آن می‌توانید تشخیص دهید که برای پخت، کوفته‌ها چه مدت می‌بایست داخل روغن سرخ شوند.

آشنایی با روش تهیه‌ی تاس کــباب فــوری

فرق این تاس کباب با تاس کباب معمولی در این است که در این غذا از گوشت چرخ کرده استفاده می‌شود ولی در تاس کباب معمولی از گوشت گوسفندی بی استخوان.

آشنایی با روش تهیه‌ی پای ماهی

آشنایی با روش تهیه‌ی کوفته با سس بادمجان آتشی

آشنایی با روش تهیه‌ی کوکو سبزی مجلسی

طرز تهیه این غذا، درست مثل تهیه کردن کوکو سبزی است. فقط کمی شکل و شمایل آن متفاوت است.

چگونه کبابی بپزیم که هم خوشمزه باشد، هم سالم؟

یکی از تفریح‌های تابستانی که بیشتر خانواده‌های ایرانی هم به آن علاقه زیادی دارند، رفتن به طبیعت و درست کردن غذاهایی مانند کباب است اما اینکه بهترین، سالم‌ترین و خوشمزه‌ترین روش برای پخت انواع کباب چیست، سۆالی است که در ادامه با اشاره به نکته‌هایی کوتاه و کاربردی به آن پاسخ خواهیم داد...

آشنایی با روش تهیه‌ی استیک با سیر

اگر از علاقه‌مندان به طعم سیر هستید، این غذا را از دست ندهید...

آشنایی با روش تهیه‌ی کوفته ماکارونی

ماکارونی پیچ، پنیر خامه‌ای، پنیر پیتزا، فلفل سیاه، تخم مرغ، پودر سوخاری، آرد ذرت، روغن بادام زمینی، شیر، نمک و آب از مواد اولیه‌ی تشکیل دهنده‌ی این غذا هستند.

آشنایی با روش تهیه‌ی کوکو سیب‌زمینی با طعم پیازچه

کوکوی سیب‌زمینی جزو غذاهای ساده و خوش‌مزه است که با طعم‌دار کردن آن می‌توانیم این غذا را متنوع کنیم.

بفرمایید سوفله‌ی کدو بادمجان همراه با راه و رسم سوفله‌پروری

سوفله از مواد غذایی بسیاری تهیه می‌شود و با توجه به اینکه اجزای تشکیل‌دهنده آن کدامیک از مواد غذایی باشند، نام‌های گوناگونی می‌گیرد.

آشنایی با روش تهیه‌ی مرغ ناپلئونی

این غذا به صورت سرد سرو می‌شود. مواد لازم و طرز تهیه‌ی آن را با هم ببینیم...

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه