فوت و فن پخت آش و آش رشته خوشمزه و جا افتاده


فوت و فن پخت آش و آش رشته خوشمزه و جا افتاده


 


درست‌کردن یک آش خوشمزه، کاری هنرمندانه است. همه خانم‌ها آش درست می‌کنند، ولی بعضی از این آش‌ها حسابی جاافتاده و خوش عطر و بوست که نشان‌دهنده هنر خانم خانه‌دار است.

اگر شما هم می‌خواهید آشی لذیذ و خوش طعم‌ آماده کنید، بهتر است این نکات را در نظر داشته باشید:

 

حبوباتی که برای پخت آش استفاده می‌شود، باید خیس‌خورده باشد. خوب است حبوبات را از چند ساعت قبل در آب خیس کنید. برای پخت آش نخود باید زودتر و قبل از سایر حبوبات خیس شود، چون دیرپزتر از بقیه است و نفخ بیشتری هم ایجاد می‌کند.

 

بعد از این‌که حبوبات را خیس کردید، چند دفعه آب آنها را عوض کنید. یادتان باشد حبوبات باید با آب سرد خیس ​شود.

 

برای این‌که نفخ آش اذیت‌تان نکند، می‌توانید حبوبات را دو بار بجوشانید و هر دفعه هم آب آن را عوض کنید و دوباره آب‌جوش بریزید. (زیرا ریختن آب سرد باعث دیرپز شدن حبوبات می‌شود)​ بعد از این‌که حبوبات مدتی جوشید، آب آن را دور بریزید تا نفخ حبوبات گرفته شود.

 

هرگز به آش بخصوص آش رشته نمک نزنید زیرا هم رشته و هم کشک نمک دارد و با این کار ممکن است آش شور شود. در مرحله آخر پخت، آش را بچشید و اگر نمک آن کم بود مقداری نمک به آن اضافه کنید.

 

کشک را در آخرین مراحل پخت داخل آش بریزید و مقداری از آن را هم برای تزئین روی آش نگهدارید.

 

اگر آش را با آب گوشت یا آب مرغ تهیه کنید، بسیار خوشمزه‌تر می‌شود.

 

اگر آش‌تان رقیق شده، می‌توانید مقداری آرد را در یک لیوان آب سرد حل کنید و وقتی خوب حل شد، آن را داخل آش بریزید.

 

یک آش خوشمزه باید خوب جابیفتد؛ پس آش را روی شعله ملایم بپزید و دائم آن را هم بزنید.

فوت و فن پخت آش خوشمزه - آفتاب

http://www.aftabir.com/lifestyle/view/174558/فوت-و-فن-پخت-آش-خوشمزه

30 نوامبر 2012 ... فوت و فن پخت آش خوشمزه ... درست‌کردن یک آش خوشمزه، کاری هنرمندانه است. همه خانم‌ها آش درست می‌کنند، ولی بعضی از این آش‌ها حسابی جاافتاده و خوش عطر و ... هرگز به آش بخصوص آش رشته نمک نزنید زیرا هم رشته و هم کشک نمک دارد و با این ...

جام‌جم سرا | فوت و فن‌های مهم برای پخت آش

http://sara.jamejamonline.ir/NewsPreview/1218250369159609216

3 ا کتبر 2013 ... جام‌جم سرا > آشپزی > غذاها > پیش غذاها > فوت و فن > پیشخوان سرا ... اگر می‌خواهید در آش از گوشت استفاده نکنید و آش شما خوشمزه شود حتماً از قلم گوساله که از ... وقتی آش آماده می‌شود روی آن خود به خود می‌بندد در این صورت آش جا افتاده است. ... نان را روی روزنامه نگذارید · ﺁﺵ ﻋﺒﺎﺳﻌﻠﯽ برای سفره ﺍﻓﻄﺎﺭ · از آش رشته‌

فوت و فن پخت آش و آش رشته خوشمزه و جا افتاده - سفارش اینترنتی غذا

http://www.zoodfood.com/ViewNews.aspx?id=10145

مواد لازم : ماهی 1 عدد گشنیز خرد شده 250 گرم پیاز خرد شده 1 عدد سیر خرد شده 250 گرم تمبرهندی به میزان لازم گردو 50 تا 100 گرم ادویه، نمك و فلفل و زردچوبه به میزان ...

نکات,اصول و فوت و فن های آشپزی - سایت | rawian.ir

http://rawian.ir/category/نکاتاصول-و-فوت-و-فن-های-آشپزی-1010

فوت و فن پخت آش و آش رشته خوشمزه و جا افتاده · کدام گوشت برای پختن کدام خورش مناسب است؟ غذای مان را در چه قابلمه ای بپزیم بهتر و سالمتر است؟ 11 روش صحیح ...

فوت و فن های آش سنتی ایرانی - شفاف

http://www.shafaf.ir/fa/news/281211/فوت-و-فن-های-آش-سنتی-ایرانی

29 سپتامبر 2014 ... آش را باید با آتش ملایم پخت و مدت آن هم باید طولانی باشد و مرتب باید آن را هم ... اگر می خواهید در آش از گوشت استفاده نکنید و آش شما خوشمزه شود حتماً از قلم گوساله که از وسط شکسته اید، استفاده نمایید. * وقتی آش آماده می شود روی آن خود به خود می بندد در این صورت آش جا افتاده است. ... برچسب ها: آش سنتی ایرانی ، آش رش

آشپزی , سفره خونه ، شیرینی پزی ، هنر , آلانیا - ریزنکته های آشپزی

http://sofrehkhune.com/portal/ریزنکته-ها/ریزنکته-های-آشپزی

روش های مختلف پخت و پز در آشپزخانه های بین المللی · احتمال ابتلا به ... رمز و راز ها و فوت و فن تهیه یک پلو یا چلوی خوشمزه و خوش قد و بالا ! رمز و راز و اسرار فوت ... رمز و راز یک آش جا افتاده و خوشمزه · ادویه مخلوط ... سبزی مناسب آش ( رشته ) · سبزی مناسب ...

آموزش آشپزی - سایت

http://irgeo.ir/category/آموزش-آشپزی-1037

فوت و فن پخت آش و آش رشته خوشمزه و جا افتاده · کدام گوشت برای پختن کدام خورش مناسب است؟ با این سوپ رژیمی ... 11 روش صحیح پخت غذاها از بخارپز و تنوری تا.

راز خوشرنگ و خوشمزه تر شدن فسنجان - بیتوته

http://www.beytoote.com/housekeeping/cookery/secret-tiles-delicious-fesenjan-getting.html

نکاتی برای پخت کباب کوبیده,پخت کباب کوبیده در خانه · فوت و فن های درست کردن کباب های کوبیده ... می خواهیم فوت کوزه گری یک خورشت فسنجان بسیار خوشمزه و البته خوشرنگ را بر ... حل شدن، خوب با مواد مخلوط کنید و بعد بگذارید خورشتتان خوب جا بیفتد با این روش ..... نوآوری و کشفیات علمی · رشته های تحصیلی · اخبار علمی.

طرز تهیه شله زرد دسر خوشمزه و سنتی • دونفره

http://2nafare.com/طرز-تهیه-شله-زرد-دسر-خوشمزه-و-سنتی/

فوت و فن های مربوط به تهیه شله زرد. ... قبلا در مطالبی طرز تهیه آش شله قلمکار و آش رشته و حلیم رو برای نذری قرار دادیم. شله زرد. شله زرد به عنوان یک دسر خوشمزه ... وقتی که به قل قل افتاد و برنج ها کمی پخت شکر رو اضافه میکنیم. ... اضافه میکنیم و باز فرصت میدیم تا زعفران کاملا رنگش رو پس بده و شله زردمون بیشتر جا بیفته.

مطبخ خاله خانم - آش رشته

http://matbakhchi.blogfa.com/post-19.aspx

14 ا کتبر 2007 ... مطبخ خاله خانم - آش رشته - به نظر خاله خانم پختن غذا از خوردن غذا لذت بخش تر است !

چگونه سینک ظرفشویی را تمیز و براق نگه داریم-پرشین وی|ایران ان پی

http://irannp.com/page/in_persianv.comr5.lhomer5.l264899.php_ts1_چگونه-سینک-ظرفشویی-را-تمیز-و-براق-نگه-داریم_پرشین وی

5 روز پیش ... رمز و راز یک خورش قورمه سبزی جا افتاده و خوشمزه ... فوت و فن های صحیح درست کردن کباب های کوبیده ... نکاتی برای پخت آش رشته جا افتاده.