نکات تهیه ته چین مرغ


نکات تهیه ته چین مرغ


 


۱) اولین نكته ای كه باید در تهیه این غذا درنظر داشته باشید آن است كه مرغ ها را با آب كم و كمی ادویه آب پز كنید تا هم خوشمزه تر شده و هم ارزش غذایی آن حفظ شود. سپس آنها را ریش ریش كرده و به مایه ته چین اضافه كنید. مرغ ها را سرخ نكنید زیرا روغن اضافی را به غذا وارد كرده و با این كار زمینه را برای دریافت كالری اضافی فراهم می كنید.

 


۲) در این غذا از ماست به مقدار فراوانی استفاده می شود. به شما توصیه می كنیم كه ماست كم چرب در تهیه این غذا به كار ببرید.

 


۳) این غذا را در فر تهیه كنید تا از این طریق میزان روغن مصرفی كه برای سرخ كردن استفاده می شود، كاسته شود. حتی اگر خواستید از روغن برای سرخ كردن استفاده كنید (البته در ته ظرف) از روغن مایع مخصوص سرخ كردن یا روغنی كه نقطه دود بالایی دارد، استفاده كنید اما همین روغن را نیز به میزان كم به غذایتان اضافه كنید.

 


۴) برنج یكی از اجزای اصلی تشكیل دهنده این غذاست. توصیه ما به شما این است كه برنج تان را از نوع رژیمی انتخاب كنید تا از میزان كالری كه با خوردن این غذا به شما می رسد، كم شود.

 


۵) به همراه این غذا از سالاد و سبزی خوردن استفاده كنید تا وعده غذایی شما كامل شود و همه گروه های غذایی در این وعده به چشم بخورد. به علاوه، به عنوان نوشیدنی در این غذا از دوغ استفاده كنید اما دوغ بدون گاز و كم نمك.

 


۶) خیلی ها برای خوش عطركردن این غذا به آن كره و یا روغن حیوانی اضافه می كنند. اگر افرادی كه این غذا را میل می كنند از گروه سنی بچه ها، جوانان و یا افراد لاغراندام هستند، حضور این ماده غذایی مانعی ندارد اما اگر میانسال و یا سالمند هستند، تا جایی كه امكان دارد از این نوع روغن ها به غذایتان ندهید. این غذا آن قدر خوشمزه هست كه نیاز به افزودن این نوع روغن ها نباشد.

طرز تهیه کامل ته چین مرغ خوشمزه و پر طرفدار • دونفره

http://2nafare.com/طرز-تهیه-ته-چین-مرغ-خوشمزه-و-پر-طرفدار/

آموزش کامل طرز تهیه ته چین مرغ با به همراه نکات خوشمزه شدن و جا افتادن و دم کشیدن این غذای خوشمزه ایرانی روش درآوردن یکدست از قابلمه با ته دیگ زعفرونی.

طرز تهیه ته چين مرغ - بیتوته

http://www.beytoote.com/cookery/ghazaha/china-chicken.html

گوشت مرغ را با مقداري آب و نمك و ادويه بپزيد. هنگامي كه مرغ پخت و حدود يك استكان آب آن باقي ماند...

طرز تهیه ته چین مرغ - انواع پلو و چلو - آشپزی - آکاایران

http://cooking.akairan.com/ashpazi/amoozesh-polo/8880.html

روش تهیه ته چین مرغ گوشت مرغ را میپزیم بطوریکه بعد از پختن یک استکان آب داشته باشد .استخوانهای گوشت مرغ را میگیریم زعفران را در کمی آب جوش حل میکنیم.

طرز تهیه پلو با ته چین تصویری - آکا - انواع پلو و چلو

http://cooking.akairan.com/ashpazi/amoozesh-polo/2013419125251.html

صفحه خانگی انواع پلو طرز تهیه پلو با ته چین تصویری - آکا ... دو قاشق غذاخوری ماست را هم زده، سه عدد تخم مرغ، زعفران آب کرده و کمی نمک به آن اضافه کرده، هم می‌زنیم.

Persian Cuisine- Tahchin | ته چین مرغ - YouTube

http://www.youtube.com/watch?v=xrcaI7hI97k

Apr 24, 2013 ... دستور پخت ته چین مرغ در کوتاه ترین زمان .... 29 11 2009 آقای سيد مهدی حسيني طرز تهيه كباب كوبيده by ssetare 83,992 views; 13:07. Play next ...

ته چین مرغ‬‎ - YouTube

http://www.youtube.com/watch?v=vBOnNDWAeaw

8 ژوئن 2013 ... ته چین مرغ .... ته چین by آشپزی ایرانی 11,342 views; 15:03. Play next; Play now. 29 11 2009 آقای سيد مهدی حسيني طرز تهيه كباب كوبيده by ssetare 83,992 ... آموزش نکات تجربی پخت قرمه سبزی by IranianTvChannel2 30,637 ...

ته چین مرغ - دادلی دوزلی

http://vszf.persianblog.ir/post/335/

31 ژانويه 2012 ... در این وبلاگ آشپزی را با تمام نکات و فوت وفن هایش یاد بگیرید. ... خیلی مهمه که مرغ ته چین ،‌خوشمزه باشه ، روشهای زیادی برای تهیه پخت مرغ وجودداره ...

هنر آشپزی - طرز تهیه ته چین مرغ

http://www.bronz4you.blogfa.com/post-29.aspx

برنج, 1 كيلو. روغن آب كرده, 150 گرم. ماست چكيده, 1 كيلو. زعفران ساييده, دو قاشق مرباخوري. مرغ پاك كرده, يك عدد. زرده تخم مرغ, 2 تا 5 عدد. زرشك, 100 گرم. شكر, 2 قاشق  ...

غذای محلی | ته چین - طرز تهیه ته چین مرغ و بادمجان شیرازی

http://irancook.ir/11/12/polo-tahchin-shirazi/4586/

ته چین مرغ و بادمجان شیرازی. برنج 5 لیوان . سینه مرغ 3 عدد . بادمجان 3 عدد . شکر 2 قاشق غذاخوری . زرشک 100 گرم. آب مرغ 1 لیوان . زرده تخم مرغ 2 عدد . ماست پر چرب 1 ...

طرز تهیه ته چین مرغ با زرشک | The Style Magazine

http://thestyle.ir/طرز-تهیه-ته-چین-مرغ-با-زرشک/

موارد لازم: برنج ۳ پیمانه. مرغ کوچک ۱ عدد. زرده تخم مرغ ۲ عدد. ماست چکیده ۴ قاشق سوپخوری. روغن مایع ۸ قاشق سوپخوری طرز تهیه ته چین مرغ با زرشک. پیاز ۱ عدد متوسط.

کتاب آشپزی/ته‌چین - ویکی‌کتاب

http://fa.wikibooks.org/wiki/کتاب_آشپزی/ته‌چین

۱ ته چین قالبی، برای سه یا چهار نفر; ۲ ته چین با زرشک و خلال پسته و بادام، چهار ... طرز تهیه: ۱. مرغ را با یک دوم قاشق چایخوری نمک می‌گذاریم بپزد تا حدی که یک چهارم ...

طرز تهیه ته چین مرغ - آپارات

http://www.aparat.com/v/xsoe2/طرز_تهیه_ته_چین_مرغ

25 جولای 2014 ... من بلاگ آشپزی برنامه به خانه بر می گردیم / ته چین مرغhttp://manblog.ir طرز تهیه ته چین مرغ به خانه بر می گردیم,شبکه تهران,من بلاگ , من بلاگ.

آشپزی , سفره خونه ، شیرینی پزی ، هنر , آلانیا - رمز و راز های یک ته چین ...

http://sofrehkhune.com/portal/ریزنکته-ها/ریزنکته-های-آشپزی/2543-رمز-و-راز-های-یک-ته-چین-خوشمزه-مجلسی

مرغ یا گوشتی که به مصرف تهیه " ته چین " ها میرسد باید با آب بسیار کم و بدون سرخ کردن بپزد . در واقع هنگام پخت ... نکات مفید در مورد برنج و چلو و کته در سفره خونه.

آشنایی با روش تهیه ته چین برنج زعفرانی و مرغ - همشهری آنلاین

http://www.hamshahrionline.ir/details/98893

7 ژانويه 2010 ... همشهری آنلاین - شهره فرجی: تهیه این غذای خوشمزه را در مراسم و میهمانی‌های رسمی، در راس برنامه‌هایتان قرار دهید.

طرز تهیه ته چین مرغ " بدون تخم مرغ " - زندگی الکترونیکی

http://www.elife.ir/archive/46837/طرز-تهیه-ته-چین-مرغ-بدون-تخم-مرغ/

21 ا کتبر 2014 ... ... زياد ميجوشانيم. طرز تهیه ته چین مرغ " بدون تخم مرغ ". آماده سازی :120 دقیقه. پخت : 90 دقیقه. مواد لازم جهت تهیه ته چين مرغ بدون تخم مرغ برای 4 نفر ...

ته چین اسفناج

http://www.celiac.ir/fa/index.php?option=com_content&view=article&id=300:2011-02-05-10-53-21&catid=47:2009-11-07-07-01-58

در ادامه مطلب با مواد لازم و طرز تهیه ته چین اسفناج آشنا می شوید. ... مرحله 5 - زرده تخم مرغ را در کاسه مناسبی بزنید، سپس ماست، زعفران، نمک، فلفل و مقداری روغن را ...