11 روش صحیح پخت غذاها از بخارپز و تنوری تا...


11 روش صحیح پخت غذاها از بخارپز و تنوری تا...


 


بکارگیری روش‌های صحیح طبخ نقش موثری در ارتقای سلامت ما دارد. یازده روش صحیح پخت غذا در ادامه می‌آید :

1 - برای روش صحیح پخت غذا تا حد امکان غذا را بخارپز، کبابی، تنوری، گریل یا آب پز نمایید.


2 - هرچه مواد غذایی به ذرات کوچک‌تر تقسیم شوند، امکان از دست دادن مواد مغذی بیشتر می‌شود.

 

3 - در روش صحیح پخت غذا هرچه مدت زمان طبخ غذا و دمای آن بالاتر باشد، ارزش غذایی بیشتر کاهش می‌یابد.


4 - هر چه از ظروفی که سطح کوچکتری دارند، استفاده کنیم، تولید مواد سمی در غذا کمتر می‌شود.

 

5 - غذاهای اسیدی و نمکی، گوجه فرنگی و مرکبات را در ظروف آلومینیومی پخت نکنید.


6 - برای روش صحیح پخت غذا اگر مجبور به سرخ کردن غذا هستید، به جای روغن اضافه از ظروف نچسب استفاده کنید.

 

7 - هنگامی که غذا تهیه می‌کنید چربی غذا به صورت مایع وارد غذا می‌شود، غذای تهیه شده را در یخچال قرار دهید، پیش از گرم کردن مجدد، چربی منجمد شده بر روی غذا را می‌توان به راحتی جدا کرد. ( این روش را می‌توان برای غذاهای کنسرو شده نیز به کار برد. قبل از باز کردن قوطی کنسرو آن را سرد کنید و چربی‌های منجمد شده آن را جدا کنید)

 

8 - سبزی‌ها را به جای اینکه در روغن و کره تفت دهید، در یک مایع تفت دهید یا به آرامی هم بزنید. مایع مناسب برای این منظور آب گوشت رقیق مرغ چربی گرفته یا آب گوشت گاو بدون چربی است.

 

9 - هنگام سرخ کردن، کباب کردن و یا پختن گوشت، آن را روی یک توری قرار دهید تا چربی اضافه آن خارج شود.

 

10 - هنگامی که آب گوشت تهیه می‌کنید، قطعات کوچک یخ داخل ظرف بریزید، چربی به قطعات یخ می‌چسبد و شما می‌توانید به راحتی آنها را خارج کنید در نتیجه، آبگوشتی خوش طعم و کم چرب خواهید داشت.

 

11 - به منظور قوام و غلظت آب گوشت، سس‌ها و سوپ‌ها، به جای استفاده از خامه از پوره سبزی‌ها استفاده کنید. برای تهیه پوره سبزی‌ها، سبزی پخته شده را در مخلوط کن قرار دهید.

11 روش صحیح پخت غذاها از بخارپز و تنوری تا...-پرشین پرشیا

http://www.persianpersia.com/lifestyle/ldetails.php?articleid=21157&parentid=56&catid=95

5 ژوئن 2014 ... 11 روش صحیح پخت غذاها از بخارپز و تنوری تا...,برای روش صحیح پخت غذا تا حد امکان غذا را بخارپز، کبابی، تنوری، گریل یا آب پز نمایید.

چهار راه طبخ ماهی/سوخاری، تنوری، آبپز و بخارپز-پرشین پرشیا

http://www.persianpersia.com/lifestyle/ldetails.php?articleid=19898&parentid=56&catid=95

18 ژانويه 2014 ... مقامات داخلی هم از افزایش سرانه مصرف ماهی و سایر غذاهای دریایی در ایران خبر می دهند و می گویند .... 11 روش صحیح پخت غذاها از بخارپز و تنوری تا.

پايگاه اطلاع رسانی سلامت ايرانيان : چهار راه طبخ ماهي

http://salamatiran.com/NSite/FullStory/?Id=62741&type=2

12 ژانويه 2014 ... ترجمه: ندا احمدلو/سوخاري، تنوري، آبپز و بخارپز ... و مصرف ماهي آشنا مي‌کنيم تا شايد بتوانيم گامي در بهبود و سالم‌سازي سبد غذايي خانواده‌ها برداريم. 1.

نکات,اصول و فوت و فن های آشپزی - سایت | rawian.ir

http://rawian.ir/category/نکاتاصول-و-فوت-و-فن-های-آشپزی-1010

غذای مان را در چه قابلمه ای بپزیم بهتر و سالمتر است؟ 11 روش صحیح پخت غذاها از بخارپز و تنوری تا... دلایل تغییر رنگ و شکرک زدن در مربا چیست؟ نکات تهیه ته چین ...

دنیای مد - ما آنلاينيم

http://www.maonlineim.ir/page/33/

11 روش صحیح پخت غذاها کارگیری روش‌های صحیح طبخ نقش موثری در ارتقای ... 1 - برای روش صحیح پخت غذا تا حد امکان غذا را بخارپز، کبابی، تنوری، گریل یا آب پز  ...

11 کلید طلایی برای سلامت در آشپزی - روزنه

http://www.rozanehonline.com/تغذيه-و-تناسب-اندام/11-کلید-طلایی-برای-سلامت-در-آشپزی.html

یازده روش صحیح پخت غذا که برای رسیدن به سلامت در آشپزی به ما کمک می کنند در ادامه گرداوری ... ۱- تا حد امکان غذا را بخارپز، کبابی، تنوری، گریل یا آب پز نمایید.

آموزش آشپزی - سایت

http://irgeo.ir/category/آموزش-آشپزی-1037

طرز تهیه پنکیک برنج و نارگیل,سادو و خوشمزه · تهیه آکارا؛ غذای ساده و پرطرفدار آفریقایی · طرز تهیه یک ژله ... 11 روش صحیح پخت غذاها از بخارپز و تنوری تا.

پزشک آنلاین | تغذیه کودکان یک تا پنج سال

http://www.pezeshkonline.ir/index.php?ToDo=ShowArticles&AID=12524

[ 1392-11-13 ] تغذیه کودکان یک تا پنج سال. پروانه کاظمی [ کارشناس ... غذاها به صورت بخارپز تنوری اب پز و یا کبابی تهیه شوند که کودک به خوردن غذاهای سرخ شده و چرب عادت نکند.در صورت تمایل به سرخ .... 4 - روش صحیح استفاده از کرم ترتینوئین

شعار سال

http://www.radiosalamat.ir/_Uploads/File/File_20131081612382.doc

تبیین نقش و اهمیت مواد غذایی در سلامت جامعه; فرهنگ‌سازی و آموزش سیستم‌های تهیه ... در مصرف غذایی از جمله (پخت غذاها بصورت آب پز، بخارپز و تنوری به جای سرخ کردن و ... برای بهره مندی از تغذیه ای صحیح، باید همه روزه از تمامی گروه های غذایی (شامل نان و ... برای تامین نیاز به بسیاری از مواد مغذی، مصرف روزانه دو تا سه واحد (هر واحد شامل يك ...

تهيه غذاهاي خوشمزه، هدف اصلي همه اجاق‌ها از نوع هيزمي ديروز تا نسل ... - جام جم

http://www1.jamejamonline.ir/papertext.aspx?newsnum=100818967476

4 آگوست 2012 ... معمولا اجاق‌ها از چند روش متفاوت برای پختن غذا استفاده می‌کردند. ... آب پز، بخارپز، کبابی، بریانی، سرخ و تنوری کردن برای پختن انواع و اقسام غذاها ...

از دست‌پیچ گوشت و تبوله تا کباب چنجه هندی - مشرق نیوز ...

http://www.mashreghnews.ir/fa/news/286897/از-دست‌پیچ-گوشت-و-تبوله-تا-کباب-چنجه-هندی

5 مارس 2014 ... 7) بجای سرخ کردن مواد غذایی، از روش بخارپز و آب پز کردن، یا تنوری کردن (برای سیب ... 11) به جاي سس هاي چرب، از چاشني هاي سالم مثل آب ليمو، آب نارنج، سركه، روغن زيتون، سبزی های ... دستور پخت چند غذای متفاوت برای پیک نیک

اگر به دنبال راهی برای درمان بد غذایی کودک خود هستید بخوانید

http://www.hidoctor.ir/22561_اگر-به-دنبال-راهی-برای-درمان-بد-غذایی-کو.html/

22 آوريل 2014 ... برای درمان بد غذایی راه حل های درست و غلط زیادی وجود دارد که در این مطلب قصد داریم یکی از صحیح ترین روش ها را به شما شرح دهیم. ... سبزی ها را بخارپز، تنوری یا سرخ کنید. ... اگر قرار است صبح زود برای خرید یا کار دیگری از خانه خارج شوید، بهتر است صبحانه خود و فرزندتان را داخل کیفتان بگذارید تا مجبور به خوردن ...

معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران | ارتقاء فرهنگ و سواد تغذیه ...

http://health.tums.ac.ir/fa/531.aspx

غذاهای سنتی جای خود را به غذاهای آماده ای مانند انواع پیتزا، همبرگر و ساندویچ داده ... هر یک از اشکال زیر نشان دهنده یک سهم از این گروه است و لازم است روزانه 11- 6 سهم از این گروه مصرف شوند. ..... شیوه پخت غذا تأثیر قابل توجهی بر سلامت غذا دارد. راهنمای شیوه های پخت سالم: * تا حد امکان غذاها را بخارپز، کبابی، تنوری، گریل یا آ

سالمندی و سلامت

http://ssu.ac.ir/cms/fileadmin/user_upload/Mtahghighat/salamat_salmandi/pdf/Salamat_Salmand.pdf

روش صحیح استفاده از نخ دندان . ...... Page 11 .... لذا باید انتخاب غذا صحیح صورت بگیرد تا میزان ... مثل کاهو و اسفناج یا نصف لیوان سبزي پخته یا نصف لیوان سایر سبزي هاي خام. خرد شده یا ... مصرف غذاهاي آب پز، بخارپز و تنوري بجاي غذاهاي سرخ شده *.

هفته اوّل فروردین 1393 - بازار --------- خبر - blogfa.com

http://bazar-khabar.blogfa.com/1393/01/1

،امشب قصد داريم تا به صورت زنده گزارش رونمايي از جديدترين پرچمدار اچ‌تي‌سي با نام One 2014 را براي شما ..... 11 کلید طلایی برای پخت غذا ... ،یازده روش صحیح پخت غذا در ادامه می‌آید: 1- تا حد امکان غذا را بخارپز، کبابی، تنوری، گریل یا آب‌پز نمایید.

خورش و خوراک با گوشت - خانه دار

http://khanedar.blogfa.com/cat-17.aspx

بعد آب را اضافه می کنیم و با حرارت کم و دربسته، آن را می پزیم تا مغز پخت شود. ... يك نایلون فريزر رو باز كنید و گوشت رو روش پهن كنید تا به شكل يك مستطيل در بياد .... و با پوست تک تک توی کاغذ آلومینیوم بپیچید و بگذارید توی فر تا تنوری شوند . گل کلم رو بخارپز کنید یا هر سبزی دیگه ای رو که دوست دارید کنار خوراک داشته ...