خورش قیمه بادمجان

خورش قیمه بادمجان

 

Previous Next    Close

		خورش قیمه بادمجان - تصویر 1
قیمه یکی از غذاهای اصیل ایران است که چند نوع دستور براي پخت انواع این خورش با نام هاي گوناگون ( قُوَرمه ، قيمه عراقي ، قيمه يزدي و ... ) وجود دارد كه به لحاظ دستور پخت تفاوت چنداني ندارند ولي نوع مواد كمي متفاوت است. اين دستور پخت خورش قيمه بادمجان معمولي است كه در اكثر نقاط با تفاوت هاي جزئي تهيه ميشود.

 

مواد لازم:

  • گوشت خورشي /  200 گرم
  • لپه / 1 ليوان
  • رب گوجه فرنگي / 2-3 قاشق غذا خوري
  • ليمو اماني / 2-3 عدد
  • سيب زميني / 1 عدد بزرگ
  • پياز /   يك عدد متوسط
  • نمك و فلفل /  به مقدار لازم
  • روغن /  به مقدار لازم

 

طرز تهيه : 

لپه را از قبل در مقداري آب و نمك خيس كنيد. پياز را خرد كنيد و در كمي روغن همراه مقداری زرد چوبه سرخ كنيد تا طلايي شود بعد گوشت خرد شده را به آن بيفزائيد و كمي تفت دهيد تا آب گوشت كشيده شود. ۴ ليوان آب روي آن بريزيد و اجازه دهيد حدود يك ساعت با حرارت ملايم بپزد ( بدون نمك ) بعد از يك ساعت لپه و ليمو اماني را به مواد بيفزايئد و اجازه دهيد با حرارت ملايم دو الي سه ساعت كاملا خورش جا بيفتد. بعد رب گوجه را در تابه اي جداگانه كمي سرخ كنيد و در قابلمه خورش بريزيد. بعد نمك و فلفل غذا را اندازه كنيد.

بادمجانها را پوست بگيريد و به اندازه مطلوب خرد كنيد و به مدت نیم ساعت در محلول آب و نمک قرار دهید و شیء سنگینی را روی بادمجانها بگذارید تا تلخی بادمجانها گرفته شود. سيب زميني ها را خلال كنيد و جداگانه سرخ كنيد. و سپس بادمجانها را در روغن سرخ كنيد و در اواخر پخت خورش به آن اضافه كنيد و حدود 30 دقيقه زمان دهيد تا بادمجان ها مزه دار شوند . دقت كنيد كه بعد از اضافه كردن بادمجان ها، خورش را طوري هم نزنيد كه آنها له شوند. در حدي كه كمي مخلوط شوند كافيست. در اين خورش به جاي ليمو اماني ميتوانيد از غوره فريز شده نیز استفاده كنيد و يا آبغوره هنگام سرو خورش بیافزایید.

نكته ها :  

  • استفاده از گوشت گوسفند براي انواع خورش بهتر از گوشت گوساله است. سعي كنيد اگر از گوشت گوسفند استفاده ميكنيد كاملا چربي گوشت را بگيريد و يك دست خرد كنيد.
  • اگر خواستيد به جاي رب گوجه فرنگي از گوجه فرنگي تازه استفاده كنيد و سلامت غذا از رنگ آن براي شما مهمتر است، به جاي اين مقدار رب گوجه فرنگي از 5-6 عدد گوجه فرنگي ميكس شده استفاده كنيد. ولي قبل از اضافه كردن آن به غذا ، ابتدا گوجه هاي ميكس شده را كمي در روغن سرخ كنيد و كمي زمان دهيد تا گوجه ها غليظ شوند و بعد به غذا اضافه كنيد و با خيال راحت ميل كنيد.
  • اگر خواستيد خورش را در زودپز تهيه كنيد ، دقت كنيد كه از ابتدا گوشت و لپه را با هم نريزيد . به دليل اينكه لپه نسبت به گوشت زمان پخت كمتري نياز دارد . اول گوشت و پياز را براي 30 دقيقه با حرارت متوسط در زودپز بپزيد و بعد ( بخار زودپز را خالي كنيد ) درب زودپز را باز كنيد و لپه و رب و ليمو را به خورش اضافه كنيد و حداكثر بعد از 45 دقيقه خورش كاملا آماده است.

 

мебель на заказ

آشنایی با روش تهیه خورش قیمه بادمجان - تبیان

http://www.tebyan.net/newindex.aspx?pid=241445

16 آوريل 2013 ... با این مقدار مواد لازم به اندازه 5 بشقاب خورش خوری از ”‌خورش قیمه بادمجان “ خواهیم داشت. دو عدد پیاز کوچک (معادل 150 گرم)، یک فنجان لپه (معادل 100 گرم).

خورشت قيمه بادمجان

http://www.yadbegir.com/main/cook/geymeh_bademjan.htm

خورشت قيمه بادمجان. مواد لازم ( براي 4 نفر ): گوشت مغز ران يا گوساله 200 گرم; لپه 60 گرم; رب گوجه فرنگي 2 قاشق غذاخوري; پياز 1 عدد; گوجه فرنگي 2 عدد; آب 1 ليتر  ...

طرز تهیه خورش بادمجان مجلسی - انواع خورش یا خورشت - آشپزی - آکاایران

http://cooking.akairan.com/ashpazi/khoresh/11247.html

بهتر است بادمجانها را به صورت درسته و کامل برای خورش آماده کنید خورش بادمجان مجلسی ,طرز تهیه خورش بادمجان مجلسی ,روش تهیه ... طرز تهیه خورش قیمه بادمجان تصویری ...

تقدیم به سر آشپز کوچولوم - خورشت قیمه بادمجان

http://cheftina.blogfa.com/post-46.aspx

تقدیم به سر آشپز کوچولوم. خورشت قیمه بادمجان. من که عاشق این غذام من همیشه چشمی موادمو میریزم واسه همین اندازه های زیر (مقدار گوشت و لپه) زیاد دقیق نیستن. مواد لازم:.

خورشت قیمه بادمجان | Gourmand

http://www.gourmand.ir/node/162

خورشت قیمه بادمجان. . ارسال شده توسط: admin. زمان آماده سازی: کمتر از ۳۰ دقیقه. زمان پخت: ۲ تا ۳ ساعت. نوع خوردنی: خورشت. خوردنی برای چند نفر: 4. وعده: ناهار.

‫آموزش درست کردن خورشت بادمجان - How To Make Eggplant Stew ...

http://www.youtube.com/watch?v=EFtG6kwWb-g

10 سپتامبر 2013 ... آموزش درست کردن خورشت بادمجان - How To Make Eggplant Stew. mehr arya .... خورشت قیمه by آشپزی ایرانی 7,286 views · 10:55. Play next; Play ...

Eggplant stew | khoresh bademjan | خورش بادمجان - YouTube

http://www.youtube.com/watch?v=pYtopt6afNE

23 ژوئن 2014 ... ... stew | khoresh bademjan |خورش بادمجان ingredients: 5 eggplants 1 onion 1 tsp ... خورشت قیمه by شبکه خبری تبیان ایران 8,640 views · 18:15.

فوت و فن پخت خورش خوش آب و رنگ - بیتوته

http://www.beytoote.com/housekeeping/cookery/trick-cheerful-cooking-stew2.html

فوت و فن خورش خوش آب و رنگ فوت و فن پخت خورش قیمه , نکات پخت خورش قیمه , نحوه پخت خورش , چاشنی های خورش قیمه , طرز تهیه خورش قیمه بادمجان , پخت خورش قیمه ...

خورش قیمه بادمجان - مامی سایت - پرتال تخصصی بانوان

http://www.mamisite.com/cooking/stew/814-gheymeh-bademjan

22 فوریه 2013 ... قیمه یکی از غذاهای اصیل ایران است که چند نوع دستور براي پخت انواع این خورش با نام هاي گوناگون ( قُوَرمه ، قيمه عراقي ، قيمه يزدي و ... ) وجود دارد كه به ...

چنچنه » خورش قیمه بادمجان

http://chenchene.com/?p=76

28 ژانويه 2007 ... خورش قیمه بادمجان. ملیت: ایرانی مواد لازم: ○ ۵٠٠ گرم گوشت سردست یا ران ○ ١ لیوان نخود لپه ○ ٢ تا ٣ عدد بادمجان ○ ١ عدد پیاز ○ ٢ تا ٣ عدد لیمو ...

قیمه بادمجان - ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد

http://fa.wikipedia.org/wiki/قیمه_بادمجان

قیمه بادمجان یکی از انواع خورش ها در آشپزی ایرانی است که از گوشت قرمز، بادمجان، لپه و گوجه فرنگی تهیه می شود، و معمولاً با برنج خورده می شود. بعضی اوقات هم این ...

خورش بادمجان - ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد

http://fa.wikipedia.org/wiki/خورش_بادمجان

خورش بادمجان یکی از خوراک‌های ایرانی است که پایه آن بر استفاده از برنج است. این غذا هم برای مصرف در جمع خانواده و هم برای مهمانی‌ها پخته می‌شود.

خورشت قیمه بادمجان با گوشت سویا - vegan.ir

http://vegan.ir/forum/غذاهای-وگن/1950-خورشت-قیمه-بادمجان-با-گوشت-سویا.html

سلام دوستان امروز یه تجربه ای با درست کردن خورشت قیمه با گوشت سویا پیدا کردم. تمامی مراحل قیمه گیاهی مثل قیمه معمولیه فقط بهتره که گوشت ...

مطبخ رویا - خورش مسما بادمجان(خورش مرغ وبادمجان)

http://liliangol.blogfa.com/post/285

20 ا کتبر 2014 ... مطبخ رویا - خورش مسما بادمجان(خورش مرغ وبادمجان) - با هم آشپزی کنیم. ... قيمه رشته پلو (قيمه لا رشته پلو ) ( 93/01/04 ) » تبريك سال نو +سفره هفت ...

میزان کالری مواد غذایی - Ladan oil

http://ladanoil.com/page.php?id=42&nav=2KjYpyDZhdit2LXZiNmE2KfYqiDZhdinINiz2YTYp9mF2Kog2KjYp9i02YrYryPZhduM2LLYp9mGINqp2

خورشت قورمه سبزي. 45. 1 قاشق غذاخوری. خورشت قيمه. 45. 1 قاشق غذاخوری. خورشت قيمه بادمجان. 45. 1 قاشق غذاخوری. خورشت کدو. 45. 1 قاشق غذاخوری. خورشت کرفس. 45 .

File:خورشت-قیمه-بادمجان.jpg - Wikimedia Commons

http://commons.wikimedia.org/wiki/File:خورشت-قیمه-بادمجان.jpg

Sep 15, 2014 ... File:خورشت-قیمه-بادمجان.jpg. No higher resolution available. خورشت-قیمه-بادمجان. jpg ‎(532 × 399 pixels, file size: 91 KB, MIME type: image/jpeg).