طرز تهیه سوفله بادمجان


طرز تهیه سوفله بادمجان


 


▪ مواد لازم:
بادمجان یک عدددرشت
آب لیمو کمی
آب یک پیمانه
کره ۲قاشق غذاخوری
شیر یک پیمانه
آرد ۲ قاشق غذاخوری
خرده نان سه چهارم پیمانه
پنیر رنده شده نصف پیمانه
کچاپ یک قاشق غذاخوری
پیاز رنده شده ۲ قاشق غذاخوری
زرده تخم مرغ زده شده ۲ عدد
سفیده تخم مرغ زده شده ۲ عدد
نمک و فلفل به اندازه کافی
▪ طرز تهیه:
بادمجان را پوست و حلقه کنید و در محلول آب و آب لیمو خیس کنید.
بادمجان را صاف کنید و دریک چهارم پیمانه آب بپزید تا نرم شود.
کره را در قابلمه ای ذوب و آرد اضافه کنید و کمی تفت دهید، شیر اضافه کنید و هم بزنید تا سس غلیظ به دست بیاید.
به بادمجان هایی که آب آن کاملا گرفته شده، خرده نان، پنیر، کچاپ، پیاز، نمک و فلفل و زرده تخم مرغ را اضافه و مواد را با هم مخلوط کنید.
سفیده تخم مرغ را خوب بزنید تا سفت شود سپس به آرامی به مواد بادمجان اضافه کنید. مواد را در ظرف پیرکس که از قبل کمی چرب شده بریزید و به مدت ۴۵ دقیقه در حرارت ۱۷۰ درجه سانتی گراد در فر بپزید. روی سوفله پس از پخت طلایی و ترد می شود و داخل آن سبک خواهد شد.

سوفله بادمجان با گوشت چرخ کرده - آشپزی - آکاایران

http://cooking.akairan.com/ashpazi/charkhgosht1/13753.html

دستور پخت این سوفله به همراه سس سفید داده شده، بنابراین مرحله آماده‌سازی سس سفید هم به صورت مجزا آمده است. سوفله بادمجان با گوشت چرخ کرده ,طرز تهیه سوفله ...

طرز تهیه سوفله کدو بادمجان - انواع پتاژ کنسومه و سوفله

http://cooking.akairan.com/ashpazi/petag1/13652.html

یک ظرف پیرکس مناسب برداشته ته آنرا چرب می‌کنیم و یک بادمجان و یک کدو سرخ شده می‌چینیم تا ته ظرف پر شود,انواع پتاژ کنسومه و سوفله.

طرز پخت سوفله‌ کدو بادمجان - انواع پتاژ کنسومه و سوفله

http://cooking.akairan.com/ashpazi/petag1/2012925203931.html

سوفله از مواد غذایی بسیاری تهیه می‌شود و با توجه به اینکه اجزای تشکیل‌دهنده آن کدامیک از مواد غذایی باشند، نام‌های گوناگونی می‌گیرد,انواع پتاژ کنسومه و سوفله.

طرز تهیه سوفله مرغ و قارچ, مواد لازم برای سوفله مرغ و قارچ - بیتوته

http://www.beytoote.com/cookery/ghazaha/chicken2-mushroom-souffle.html

سوفله مرغ و قارچ طرز تهیه سوفله مرغ و قارچ , طرز تهیه انواع سوفله , مواد لازم برای سوفله مرغ و قارچ ... بادمجان گوشتی کبابی,طرز درست کردن بادمجان گوشتی کبابی  ...

گراتن – سوفله - چی بخوریم؟

http://www.chibokhorim.ir/category/foods/گراتن-سوفله/

اسفناج را با کمی آب روی حرارت ملایم می گذاریم تا بپزد وقتی پخت در… ادامه ی مطلب · سوفله فندق · Hazelnut Soufle ... طرز تهیه کیک ۳ دقیقه ای فنجانی: داخل یک فنجان بزرگ را با روغن چرب می... ادامه ی مطلب ... لقمه بادمجان به شکل بعلاوه. کپی رایت.

Ashpazi - Bahoone - آشپزی-بهونه -طرز تهیه لازانیا با سس گوشت و ...

http://www.youtube.com/watch?v=EJJYlMLX1xA

7 ا کتبر 2013 ... Ashpazi - Bahoone - آشپزی-بهونه -طرز تهیه لازانیا با سس گوشت و بادمجان Ashpazi - Bahoone - آشپزی-بهونه -طرز تهیه لازانیا با سس گوشت و ... طرز تهیه پای لیموترش " " تهیه خورشت بامیه " " طرز تهیه سوفله -" " طرز تهیه شیرینی ...

سوفله و رولت و گراتن - سیمرغ

http://www.seemorgh.com/lifestyle/4069.html

طرز تهیه پیتزای تخم مرغی، بدون نیاز به خمیر .... سوفله و رولت-طرز تهیه کوردن بلو، غذایی فرانسوی ... سوفله و رولت-گراتن بادمجان، بهترین پیش غذا برای میهمانی ...

دنیای شیرین آشپزی - انواع غذا با بادمجان

http://neginchef.blogfa.com/category/27

طرز تهیه بادمجان کبابی برای انواع غذاها ..... سوفله بادمجان هم نزدیک به همین غذاست با این تفاوت که در سوفله ها تخم مرغ داریم و سفیده زده شده در آخر روی مواد داده میشود.