در این مطلب تصمیم گرفتیم در کنار آموزش پخت پیراشکی گوشت، خمیر آن را نیز آموزش دهیم و سپس انواع پیچیدن های خمیر را هم برایتان به صورت تصویری آموزش دهیم.

مجله اینترنتی برترین ها
 
 
 

برترین ها: در این مطلب تصمیم گرفتیم در کنار آموزش پخت پیراشکی گوشت، خمیر آن را نیز آموزش دهیم و سپس انواع پیچیدن های خمیر را هم برایتان به صورت تصویری آموزش دهیم. به این ترتیب، علاوه بر پخت یک غذای عالی، می توانید از شکل های زیبای آن سرمیز غذا هم لذت ببرید و مهمانان خود را نیز خوشحال و راضی نگه دارید.  با ما همراه باشید.

خمیر پیراشکی


مواد لازم (خمیر پیراشکی)

•    1 عدد تخم مرغ

•    1.5 قاشق غذاخوری روغن مایع

•    ¼ پیمانه آب ولرم

•    ¼ پیمانه آب ولرم

•    ¼ قاشق چایخوری نمک

•    دو پیمانه آرد

طرز تهیه (خمیر پیراشکی)

1.    در یه کاسه بزرگ، آرد و نمک را با یکدیگر مخلوط کنید. سپس روغن را به آنها اضافه کنید.

2.    آب و شیر ولرم را اضافه کنید و با هم‌زن برقی خوب هم بزنید تا خمیر چسبناکی حاصل شود. سپس با کمک قاشق چوبی خمیر را هم بزنید و در صورت نیاز، آرد بیشتری به آن اضافه کنید.

3.    در صورت تمایل می توانید همه مواد را در غذاساز بریزید و خمیر را درست کنید.

4.    سپس خمیر را کمی در دست ورز دهید و پس از اینکه یکدست و نرم شد، آن را درون کیسه پلاستیکی قرار دهید و به مدت 30 تا 60 دقیقه آن را درون یخچال بگذارید. توجه داشته باشید خمیر کمی حالت چسبندگی خود را حفظ می کند.

5.    پس از این استراحت، خمیر را روی سطح صاف آردپاشی شده با دست ورز دهید تا کاملا فرم چسبندگی خود را از دست بدهد. هنگامی که خمیر کاملا لطیف شد آن را با وردنه باز کنید تا ضخامت حدود 0.5 سانتی‌متر داشته باشد. سپس به مدل های دلخواه آن را برش دهید و مواد میانی را داخل آنها بگذارید.

طرز تهیه پیراشکی گوشت و مدل‌های پیچیدن خمیر

سس گوشت

مواد لازم (سس گوشت)


•    یک قاشق غذاخوری روغن زیتون

•    یک عدد پیاز

•    یک قاشق چایخوری زردچوبه

•    ¼ قاشق چایخوری دارچین

•    1/8 قاشق چایخوری زنجبیل

•    300 گرم گوشت چرخ‌کرده

•    2 قاشق غذاخوری رب گوجه‌فرنگی

•    1 قاشق غذاخوری زرشک

•    یک قاشق غذاخوری جعفری خرد شده

•    دو قاشق غذاخوری آبلیمو

•    نمک و فلفل قرمز

طرز تهیه (سس گوشت)

1.    در یک تابه بزرگ و نچسب، روغن را گرم کنید. سپس پیاز را درون آن بریزید و چند دقیقه تفت دهید تاسبک شود. در این مرحله، ادویه ها را اضافه کنید و 30 ثانیه تفت دهید. سپس گوشت را بیفزایید و تا زمانی تفت دهید که طلایی شوند. رب گوجه‌فرنگی را اضافه کنید و 5 دقیقه تفت دهید تا همه مواد کاملابه خورد هم بروند و رب روغن بیندازد.

2.    زرشک، نمک، فلفل سیاه و آبلیمو را اضافه کنید. پس از یک دقیقه تفت دادن، تابه را از روی حرارت بردارید. در این مرحله، جعفری خرد شده را به  مواد اضافه کنید.

3.    خمیر پیراشکی را که از قبل آماده کرده‌اید، به شکل مورد نظر برش دهید. به طور مثال، آنها را به دایره های یک اندازه قالب بزنید. از مایه گوشت در مرکز خمیر قرار دهید.

4.    در یک پیاله کوچک، یک عدد سفیده تخم مرغ و دو قاشق غذاخوری آب را با یکدیگر مخلوط کنید. با قلم مو از این مخلوط در حاشیه های خمیر بمالید. یک طرف خمیر را روی طرف دیگر برگردانید و با دست فشار دهید تا کاملا به هم بچسبند.

5.    از قالب های آماده پیراشکی که در لوازم قنادی ها فروخته می شود نیز می توانید استفاده کنید.

6.    یک قابلمه بزرگ را از آب پر کنید. کمی نمک داخل آن بریزید و بگذارید بجوشد.

7.     پیراشکی ها را دو یا سه تایی درون آب بریزید. هنگامی که پیراشکی به سطح آب بیاید، یعنی باید آن را از آب بکشید. آنها را درون آبکش بچینید.

8.    این پیراشکی را می توانید چند دقیقه در فر بپزید تا طلایی شوند. یا اینکه در روغن و کره تفت دهید تا کاملا طلایی و سرخ شوند.

9.    در این مرحله می توانید آنها را فریز کنید و در مواقعی که عجله دارید یک غذای آماده در اختیار داشته باشید.

10.    می توانید مراحل آب پز کردن را انجام ندهید و یک‌سره پیراشکی ها را درون سینی فر که از قبل چرب کرده‌اید، بچینید. روی آنها از مخلوط سفیده تخم مرغ و آب بمالید. در صورت تمایل کمی کنجد بپاشید و 15 تا 20 دقیقه در فر قرار دهید تا کاملا برشته و طلایی شوند.

11.    یا اینکه آنها را درون قابلمه ای پر از روغن سرخ کنید و سپس روی دستمال حوله ای بچینید تا روغن اضافه شان گرفته شود.


آموزش تصویری پیچیدن خمیر پیراشکی

مدل قیفی

1.    در نخستین قدم باید فویل ضخیمی تهیه کنید. سپس حدود 10 تا 15 عدد مستطیل یک اندازه از آن برش دهید.

طرز تهیه پیراشکی گوشت و انواع مدل‌ پیچیدن خمیر - تصویر 3

2.    مستطیل ها را مطابق شکل، به صورت قیف حالت دهید.

طرز تهیه پیراشکی گوشت و انواع مدل‌ پیچیدن خمیر - تصویر 4

3.    قسمت بالای قیف ها را ببنیدید و آنها را کنار بگذارید.

طرز تهیه پیراشکی گوشت و انواع مدل‌ پیچیدن خمیر - تصویر 5

4.    پس از اینکه خمیر پیراشکی خود را آماده کردید، آن را به صورت لوله ای شکل دهید. لوله های باریک را از قسمت باریک قیف دور آن بپیچید. روی خمیر کنجد بپاشید.

طرز تهیه پیراشکی گوشت و انواع مدل‌ پیچیدن خمیر - تصویر 6

5.    آنها را درون سینی فر بچینید و 10 تا 20 دقیقه در فر بپزید تا کاملا طلایی شوند.

طرز تهیه پیراشکی گوشت و انواع مدل‌ پیچیدن خمیر - تصویر 7

6.    در این مرحله، داخل خمیرها را با مخلوط گوشت پر کنید.

طرز تهیه پیراشکی گوشت و انواع مدل‌ پیچیدن خمیر - تصویر 8

طرز تهیه پیراشکی گوشت و انواع مدل‌ پیچیدن خمیر - تصویر 9


مدل حلزونی

1.    خمیر پیراشکی را روی سطح صاف آردپاشی شده با وردنه باز کنید. خمیر باید حدود نیم سانتی‌متر ضخامت داشته باشد. سپس آن را به شکل مستطیل های باریک و بلند برش دهید. مواد میانی پیراشکی را در مرکز هر مستطیل بریزید.

طرز تهیه پیراشکی گوشت و انواع مدل‌ پیچیدن خمیر - تصویر 10

2.    لبه های خمیر را روی هم برگردانید و با دست فشار دهید تا به هم بچسبند.

طرز تهیه پیراشکی گوشت و انواع مدل‌ پیچیدن خمیر - تصویر 11

3.    سپس مستطیل را مطابق شکل به شکل حلزون حالت دهید.

طرز تهیه پیراشکی گوشت و انواع مدل‌ پیچیدن خمیر - تصویر 12

4.    انتهای خمیر را با کمی آب به بدنه بچسبانید.

طرز تهیه پیراشکی گوشت و انواع مدل‌ پیچیدن خمیر - تصویر 13

5.    سپس آنها را با فاصله درون سینی فر بچینید و 10 تا 20 دقیقه در فر بپزید تا کاملا طلایی شوند.

طرز تهیه پیراشکی گوشت و انواع مدل‌ پیچیدن خمیر - تصویر 14


مدل شاخ

1.    خمیر پیراشکی را با وردنه روی سطح صاف آردپاشی شده به شکل دایره باز کنید. خمیر باید حدود نیم سانتی‌متر ضخامت داشته باشد. سپس، مطابق شکل، آن را با چاقوی تیز، به شکل بعلاوه و ضربدر برش دهید. تا 8 عدد مثلث با قاعده منحنی به دست بیاید.

طرز تهیه پیراشکی گوشت و انواع مدل‌ پیچیدن خمیر - تصویر 15

2.    در قاعده هر برش، از مواد میانی قرار دهید.

طرز تهیه پیراشکی گوشت و انواع مدل‌ پیچیدن خمیر - تصویر 16

3.    سپس آنها را رول کنید.

طرز تهیه پیراشکی گوشت و انواع مدل‌ پیچیدن خمیر - تصویر 17

4.    در انتها، نوک مثلث را با مقداری آب به بقیه خمیر بچسبانید تا باز نشود.

طرز تهیه پیراشکی گوشت و انواع مدل‌ پیچیدن خمیر - تصویر 18

5.    در یک پیاله کوچک، یک عدد سفیده تخم‌مرغ و کمی آب را با هم مخلوط کنید. سپس با قلم‌مو آن را روی سطح پیراشکی ها بمالید. می توانید در صورت تمایل کنجد هم بپاشید تا زیباتر شوند.

طرز تهیه پیراشکی گوشت و انواع مدل‌ پیچیدن خمیر - تصویر 19

6.    پیراشکی ها را با فاصله درون سینی فر بچینید و 10 تا 20 دقیقه در فر بپزید تا کاملا طلایی شوند.

طرز تهیه پیراشکی گوشت و انواع مدل‌ پیچیدن خمیر - تصویر 20

آموزش تصویری 4 مدل پیچیدن خمیر پیراشکی - آکا - انواع ساندویچ

http://cooking.akairan.com/ashpazi/sondewich1/201452717158.html

آموزش تصویری 4 مدل پیچیدن خمیر پیراشکی خمیر پیراشکی,مدل پیچیدن,خمیر ... رزا منتظمی,خمیر پیراشکی گوشت,خمیر پیراشکی گوشت در فر,خمیر پیراشکی ... آکاایران به نقل از برترین ها : روش تهیه پیراشکی و خمیر آن را برایتان آموزش داده ایم.

طرز تهیه و پیچیدن خمیر پیراشکی مرغ - آکا - انواع غذا با مرغ

http://cooking.akairan.com/ashpazi/chiken1/201452012572.html

طرز تهیه و پیچیدن خمیر پیراشکی مرغ پیراشکی مرغ,خمیر پیراشکی,طرز تهیه,انواع غذا با مرغ. ... آموزش پخت پیراشکی مرغ، خمیر آن را نیز آموزش دهیم و سپس انواع پیچیدن های خمیر را هم برایتان ... آموزش تصویری پیچیدن خمیر پیراشکیمدل شکم‌پیدا1.

آشپزی من در کانادا

http://farsi.mycookingincanada.com/

Tags: اشپز, اشپزی اسان, اموزش, انلاین, انواع روش های تهیه پیاز داغ, بلاگ اشپزی, ... من همیشه با دیدن بادمجان , گل کلم یا گوشت چرخ کرده اولین چیزی که به ذهنم میرسد ... Tags: انواع مدل دلمه, انواع مدل پیچیدن دلمه, دلمه, دلمه انگور, دلمه برگ انگور, دلمه برگ مو, .... برای خیلی ازدوستان جای سوال است ، تفاوت و نحوه کارکرد این دو نوع مایه خمیر

طرز تهیه پیراشکی سمبوسه مرغ - Bartarinha.IR | برترین ها

http://www.bartarinha.ir/fa/news/127311/طرز-تهیه-پیراشکی-سمبوسه-مرغ

5 آگوست 2014 ... در این مطلب طرز تهیه پیراشکی سمبوسه مرغ را به شما آموزش می دهیم. چاشنیک: مواد لازم ... آموزش تصویری 4 مدل پیچیدن خمیر پیراشکی. طرز تهیه و ...

مجله اینترنتی آوای زندگی - طرز تهیه پیراشکی سمبوسه مرغ

http://avayezendegi.com/main/article/id/200/title/طرز-تهیه-پیراشکی-سمبوسه-مرغ.html

13 آگوست 2014 ... آموزش تصویری 4 مدل پیچیدن خمیر پیراشکی ... طرز تهیه انواع غذا با بادمجان ... گوشت مرغ : 300 گرم ... بعد در یک سطح آرد پاشیده و خمیر را با وردنه باز می‌‌کنیم و با لیوان گرد قالب زده، از مواد در هر قالب کمی گذاشته و لبه‌های خمیر را با ...

مجله اینترنتی آوای زندگی - انواع ماهی و بهترین شیوه طبخ آنها

http://avayezendegi.com/main/article/id/6/title/انواع-ماهی-و-بهترین-شیوه-طبخ-آنها.html

23 جولای 2014 ... فواید گوشت ماهی آنقدر زیاد است كه برای جایگزینی آن با گوشت قرمز هیچ شكی باقی نمی ماند. ... آموزش تصویری 4 مدل پیچیدن خمیر پیراشکی ... اگر فیله ماهی را از فروشگاه‌های زنجیره‌ای تهیه می‌كنید، تكه‌های فیله در بسته‌های یك‌بار ...

پیراشکی ها و غذاهای خمیری - Toster

http://tosterr.persianblog.ir/tag/پیراشکی_ها_و_غذاهای_خمیری

28 ا کتبر 2012 ... پیراشکی مرغ و نخود سبز ( Chicken and Green peas Dumpiling ) .... خوب بریم سراغ طرز تهیه ش: Smiley from millan.net ... این پیراشکی رو من دو مدل پیچیدم که توی خیلی از وبلاگای دوستان بود آمــــــا ..... انواع سوسیس و کالباس(۱)

مدل پالتو و کاپشن مردانه - آموزش خیاطی | khayati24.ir

http://khayati24.ir/category/مدل-پالتو-و-کاپشن-مردانه-1100

آخرین مطالب و نوشته ها در موضوع مدل پالتو و کاپشن مردانه. ... طرز تهیه پیراشکی گوشت و انواع مدل‌ پیچیدن خمیر · آموزش روش بافت پاپوش نوزادی · متفاوت ترین و زیبا ...

سمبوسه با یوفکا - 9595

http://www.9595.ir/یوفکا/74-سمبوسه-با-یوفکا

آموزش پخت سمبوسه با خمیر یوفکا، مواد لازم: خمير يوفكا به تعداد لازم , گوشت چرخ کرده ... ای کاش نحوه پیچیدن صحیح سمبوسه با تصویر آموزش داده شود مثل پیراشکی.

طرز تهيه قطاب يا پيراشكي گوشت

http://www.yadbegir.com/main/cook/ghotab.htm

قطاب گوشت. مواد لازم: نخود 1/2 استكان. ماش 1/2 استكان. عدس 1 استكان. پياز 3 عدد. گوشت چرخي 250 گرم. اسفناج 0.5 كيلوگرم. خمير نانوايي 3 عدد. شير 1 استكان.

مدل کت و دامن 2014 - جشنواره سلامت | salamatfestival.ir

http://salamatfestival.ir/tag/مدل-کت-و-دامن-2014-14114

مدل کت و دامن 2014 مدل کت و دامن مجلسی زنانه و دخترانه 2014 -بخش اول ... طرز تهیه پیراشکی گوشت و انواع مدل‌ پیچیدن خمیر · آموزش روش بافت پاپوش نوزادی · متفاوت  ...

پیراشکی | Facebook‬

https://www.facebook.com/pages/پیراشکی/345601742229177

‎آموزش طرز تهیه پیراشکی خوشمزه مرغ و قارچ (حتما بخورینش ها خیلی خوب میشه ... هم آموزش پخت يك پيراشكي خوشمزه را تجربه كنيد و هم آموزش پيچيدن خمير را به طور كامل ... به زودي زود ميتوانيد انواع آموزشهاي آشپزي سنتي ، آشپزي فرنگي ،‌ سالادها ، دسرها ...

لذت آشپزی با هانی شف - پیراشکی گوشت و قارچ

http://hanichef.blogfa.com/post/536

7 آگوست 2014 ... یکی از معمول ترین و خوشمزه ترین انواع پیراشکی ها همین گوشت و قارچه که معرف حضور ... من ولی راستش اون مدل پیچیدن با دست رو بیشتر دوست دارم قیافشو. ... من برای کل خمیری که آموزش دادم، یک بسته گوشت چرخکرده 400 گرمی و یه ... همین پیراشکی ها رو با رومال زرده و کمی شیر و خیلی کم زعفران میشه توی فر هم پخت.

مینویسم برای تنها دخترم ، تینا - چند مدل پیراشکی

http://ashpazi.blogfa.com/post-280.aspx

تو این پست میخواستم طریقه ی درست کردن پیراشکی خورشیدی رو بنویسم که خمیرش همون خمیر ( رو لینک خمیر کلیک کنین ) معروف و موادش به جای گوشت و قارچ ، مرغ و ...

ایده های لازیکا - پیراشکی گوشت

http://lazica.blogfa.com/post-389.aspx

طرز تهیه: ابتدا خمير رو مطابق دستور آماده ميكنيم. سس گوشت رو آماده میکنیم نيازي نميبينم خيلي مفصل ... ولی من این مدل پیچیدن رو بیشتر دوست دارم مثل قطاب.

رولت گوشت خمیری - بیتوته

http://www.beytoote.com/cookery/ghazaha/roulette-meat-paste2.html

طرز تهیه رولت گوشت خمیری نحوه درست کردن رولت گوشت خمیری ,مواد لازم برای تهیه رولت ... مجموعه: آموزش انواع غذاها; اخبار،سرگرمی,آشپزی,مد,روانشناسی,اینترنت.