در این مطلب 3 نوع آش خوشمزه برایتان آموزش داده ایم که برای فصل گرما هم مناسب هستند.

مجله اینترنتی برترین ها
 
 
 

برترین ها: در این مطلب 3 نوع آش خوشمزه برایتان آموزش داده ایم که برای فصل گرما هم مناسب هستند. آش گوجه سبز را که فقط در همین فصل می توان درست کرد. آش آبغوره نیز برای رفع عطش در روزهای گرم بهار و تابستان مناسب است. آش دوغ نیز در هر فصل از سال که آن را میل کنید، از خوردنش لذت خواهید برد.

آش گوجه‌سبز

مواد لازم


•    750 گرم گوجه‌سبز

•    300 گرم گوشت چرخ‌كرده

•    یك كیلوگرم سبزی آش

•    2 پیمانه بلغور گندم

•    یك پیمانه لوبیا قرمز

•    یك پیمانه عدس

•    3 قاشق سوپ‌خوری نعنا خشك

•    نیم كیلوگرم پیاز

•    نمك و  فلفل

•    روغن مایع

سه آش خوشمزه مخصوص بهار و تابستان - تصویر 2

روش تهیه

1.    لوبیا قرمز را در یك كاسه آب به مدت 24ساعت خیس کنید. بلغور و عدس را نیز به صورت جداگانه در آب به مدت یك‌ساعت خیس كنید.

2.    یكی از پیازها را پوست بكنید و پس از خرد كردن، در تابه‌ای حاوی مقداری روغن داغ شده، بریزید تا نیمه‌سرخ شود. سپس گوشت چرخ‌كرده را به پیاز اضافه كنید و همراه با آن تفت دهید. اضافه كردن كمی نمك و فلفل به گوشت را نیز فراموش نكنید. در تابه را بگذارید تا گوشت همزمان با سرخ شدن بپزد. در این فاصله زمانی، بقیه پیازها را پوست كنده  به صورت خلالی خرد كنید.

3.    یك قابلمه بزرگ مخصوص آش آماده كنید و در آن كمی روغن بریزید و روی شعله اجاق‌گاز قرار دهید. پیازهای خلالی‌شده را داخل روغن سرخ كنید و بعد یك قاشق از نعنای خشك را نیز در روغن تفت دهید؛ البته پیش از آن، كمی از پیاز داغ را برای تزیین روی آش بردارید. حالا لوبیا را همراه دو لیوان آب اضافه كنید و بگذارید نیم‌پز شود. پس از آن، عدس و بلغور را اضافه و  صبر كنید تا این حبوبات هم نیم‌پز شوند.

4.    در فاصله زمانی لازم برای پخت حبوبات، سبزی را پاك كنید و پس از شستن، به صورت درشت خرد كنید. بعد از اینكه همه حبوبات نیم‌پز شدند، سبزی را  همراه دو لیوان آب جوشیده به غذا اضافه كنید.

5.    گوجه‌سبزها را شسته و چوب آنها را جدا كنید. بعد از اینكه سبزی پخته شد، گوجه‌ها را  همراه گوشت چرخ‌كرده سرخ شده به آش اضافه كنید. در این مرحله، حرارت را كم كنید و اجازه دهید تا آش كاملا جا بیفتد.

6.    در پایان در تابه كوچكی مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. سپس 2 قاشق باقیمانده نعنا خشك را در آن تفت دهید. حالا روی آش را با نعنا داغ و پیاز داغ تزیین كنید.


آش آبغوره

مواد موردنیاز (8 نفر)


•    3 عدد پیاز متوسط

•    یك كیلوگرم سبزی آش

•    یك پیمانه بلغور گندم

•    یك پیمانه عدس

•    یك پیمانه لوبیا چشم‌بلبلی

•    یك پیمانه برنج

•    2 پیمانه آب مرغ یا آب‌گوشت

•    4 پیمانه آب جوشیده

•    2 پیمانه آبغوره

•    نصف پیمانه غوره

•    2 قاشق سوپ‌خوری پودر نعنای خشك‌شده

•    نمك و فلفل سیاه به میزان دلخواه

•    4 قاشق سوپ‌خوری روغن مایع سرخ‌كردنی

سه آش خوشمزه مخصوص بهار و تابستان - تصویر 3

طرز تهیه

1.    همه حبوبات را به طور جداگانه از چند ساعت قبل در آب بخیسانید. سبزی آش که شامل تره، جعفری، گشنیز، برگ چغندر یا اسفناج است را بشویید و پس از خشک شدن خرد کنید.

2.    پیازها را به صورت خلالی خرد کنید و سپس داخل قابلمه بزرگی حاوی مقداری روغن تفت دهید تا طلایی‌رنگ شود. مقداری از پیازداغ را بردارید و برای تزئین روی آش كنار بگذارید. سپس 2 قاشق سوپ‌خوری پودر نعنا‌خشك را به پیازداغ اضافه کنید و كمی تفت دهید.

3.    آب مرغ یا آب گوشت را به مخلوط پیازداغ اضافه و حرارت گاز را كمی زیادتر كنید تا آب مرغ یا گوشت به جوش آید.

4.    باتوجه به اینكه بلغور گندم در مقایسه با دیگر حبوبات موجود دیرتر می‌پزد، ابتدا بلغور گندم را به مواد داخل قابلمه بیفزایید و بگذارید حدود یك ربع بجوشد، پس از آن لوبیا چشم‌بلبلی و عدسی را به طور همزمان اضافه و شعله اجاق‌گاز را كم كنید و بگذارید تا حبوبات نیم‌پز شوند. در مرحله بعد برنج را اضافه کنید و هرازگاهی مواد داخل آش را هم بزنید تا آش ته نگیرد. در صورت نیاز می‌توانید مقداری آب جوشیده نیز به مواد بیفزایید. پس از آنكه مطمئن شدید حبوبات كاملا پخته‌اند، سبزی آش را اضافه كنید.

5.    در این مرحله نوبت به اضافه‌كردن سبزی خردشده آش است. پس از اضافه‌كردن سبزی، دوباره در قابلمه را بگذارید تا سبزی پخته‌شده و آش كاملا جا بیفتد.

6.    در پایان آبغوره و درصورت دلخواه غوره را هم به آش اضافه كنید و بگذارید چند دقیقه بجوشد. پس از طی این مدت، آش را در ظرف مخصوص كشیده و با پیازداغ و نعنا ‌داغ و درصورت دلخواه حبوبات پخته‌شده آش تزئین كنید.


آش دوغ

مواد لازم


•    2 لیتر دوغ آماده غیرگازدار

•    500 گرم سبزی آش (شامل گشنیز، كمی شوید و سیر تازه)

•    یك عدد تخم‌‌مرغ

•    یك و نیم پیمانه نخود

•    2 پیمانه برنج

•    250 گرم گوشت چرخ‌كرده

•    یك عدد متوسط پیاز

•    نعنا خشك، مقداری برای نعنا داغ

•    روغن، به میزان لازم

•    نمك، به میزان لازم

سه آش خوشمزه مخصوص بهار و تابستان - تصویر 4

طرز تهیه

1.    نخود را از شب قبل در آب بخیسانید. سپس در قابلمه کوچکی آن را بپزید.

2.    دوغ آماده را داخل قابلمه بزرگی بریزید. سپس یك عدد تخم‌‌مرغ را به صورت خام داخل دوغ بشكنید. برنج را پس از شستن داخل مخلوط‌ دوغ و تخم‌مرغ بریزید و روی شعله متوسط اجاق گاز قرار دهید. در طول این مدت، مرتب آن را هم بزنید تا دوغ به جوش آید.

3.    پس از اینكه نخود به طور كامل پخته شد، آن را به همراه كمی نمك به مواد اضافه كنید. سبزی آش را هم به صورت درشت خرد كنید و به همراه سیر رنده شده، به بقیه مواد بیفزایید.

4.    پیاز را در گوشت چرخ‌كرده رنده كنید و پس از اضافه كردن اندكی نمك و زردچوبه و زعفران، این مخلوط گوشتی را به صورت كوفته‌های ریز درآورید. پس از آماده شدن كوفته‌ها، آنها را داخل آش بریزید و به مدت یك ساعت روی شعله ملایم اجاق گاز قرار دهید.

در صورتی كه برنج موجود در آش نرم شد و به طور كامل پخت، زمان طبخ این آش نیز كامل شده است. در پایان، هنگام سرو كردن، آش را در كاسه‌ای بریزید و روی آن را با مقداری نخود پخته و نعنای داغ تزئین كنید.


آش انار

مواد لازم


•    750 گرم سبزی آش (شامل تره، جعفری، گشنیز و نعنا، برگ چغندر یا اسفناج)

•    یك پیمانه برنج ( 200 گرم )

•    یك پیمانه عدس

•    یك پیمانه لوبیا قرمز

•    500 گرم گوشت چرخ‌كرده

•    3  عدد پیاز متوسط

•    2 پیمانه آب گوشت یا مرغ

•    یك لیتر آب انار یا نصف پیمانه رب انار

•    2 قاشق سوپ‌خوری پودر نعنا خشك

•    4 قاشق سوپ‌خوری روغن مایع مخصوص سرخ‌كردن 

سه آش خوشمزه مخصوص بهار و تابستان - تصویر 5

طرز تهیه

1.    همه حبوبات را به طور جداگانه از چند ساعت قبل در آب بخیسانید. سبزی آش که شامل تره، جعفری، گشنیز، برگ چغندر یا اسفناج است را بشویید و پس از خشک شدن خرد کنید.

2.    2 عدد از پیازها را به صورت خلالی خرد کنید و سپس داخل قابلمه بزرگ حاوی مقداری روغن تفت دهید تا طلایی‌ شوند.

3.    2 قاشق پودر نعنا خشک را در کمی روغن داغ تفت دهید و مقداری از آن رابرای تزئین کنار بگذارید.

4.    در یک قابلمه بزرگ، لوبیا را با آب مرغ یا گوشت بپزید. پس از پخت، برنج و عدس را به همراه کمی نمک اضافه کنید و اجازه دهید، بجوشد. در این مرحله، شعله را کم کنید و در ظرف را بگذارید تا مواد به آرامی پخته شوند. البته در طول این مدت باید مرتب مواد آش را هم بزنید تا ته نگیرد.

5.    پس از اینكه از پخته‌شدن حبوبات، نوبت اضافه‌كردن سبزی خردشده آش است. پس از اضافه‌كردن سبزی، دوباره در قابلمه را بگذارید و صبر كنید كه سبزی هم خوب بپزد و آش كاملا جا بیفتد.

6.    در یک کاسه، گوشت چرخ‌كرده، پیاز رنده شده و نمك و فلفل را اضافه کنید و با دست ورز دهید. سپس آنها را به شکل كوفته‌های ریز درآورید و داخل آش بریزید تا بپزند.

7.    پس از كوفته‌ها، آب انار را به آش اضافه و حرارت را زیاد كنید تا بجوشد.

آش های خوشمزه مخصوص بهار و تابستان - Bartarinha.IR | برترین ها

http://www.bartarinha.ir/fa/news/102338/آش-های-خوشمزه-مخصوص-بهار-و-تابستان

27 آوريل 2014 ... آش های خوشمزه مخصوص بهار و تابستان آش. ... حالا لوبیا را همراه دو لیوان آب اضافه كنید و بگذارید نیم‌پز شود. پس از آن، عدس و بلغور را اضافه و صبر ...

سه آش خوشمزه مخصوص بهار و تابستان - آکا - آش انواع آش و حلیم

http://cooking.akairan.com/ashpazi/dizi-abgosht/2014427115425.html

یک پیمانه عدس • 3 قاشق سوپ‌خوری نعنا خشک • نیم کیلوگرم پیاز • نمک و فلفل • روغن مایع. سه آش خوشمزه ,آش مخصوص بهار و تابستان ,آش گوجه سبز ,آش انواع ...

هُدا نِت بامدیریت سیدمحمدباقری پور - آموزش آشپزی

http://hodanet.blogfa.com/post-65.aspx

سه آش خوشمزه مخصوص بهار و تابستان. آش گوجه سبز ، آش آبغوره و آش دوغ در اینجا 3 نوع آش آموزش داده شده که مناسب فصل بهار و تابستان هستند. آش گوجه سبز را که فقط  ...

سوپ و آش - تبیان

http://www.tebyan.net/newindex.aspx?pid=65898

آشنایی با روش تهیه سوپ عدس با گوشت قلقلی; دو فنجان عدس، یک عدد پیاز ... در طبخ این نوع آش از سبزیجات معطر و مخصوص آش نظیر: تره، جعفری، گشنیز، ... سوپ اسفناج با مرغ بسیار ایده آل و خوشمزه خواهد بود خصوصاً اگر فرد سرما خورده ای در منزل دارید ... يک سوپ خنک تابستاني; براي اين‌که يک سوپ خنک تابستاني داشته باشيد

انواع آش - بیتوته

http://www.beytoote.com/cookery/ghazaha/soup-pottage/

طرز تهیه ته چین مرغ,خورشت کرفس,جوجه کباب,تزیین سالاد الویه آشپزی,اشپزی, تزیین سالاد,سالاد ماکارونی,طرز تهیه لازانیا,سالاد سزار,طرز تهیه قهوه کباب ... برای دسترسی سریع تر به "انواع آش" میتوانید از جدول زیر استفاده کنید .... یک پیشنهاد برای غذای خوشمزه تــر .... طرز پخت آش بی بی سه شنبه, نحوه پخت آش بی بی سه شنبه  ...

روش تهیه اکبر جوجه و کباب حسینی در منزل +فیلم - آشپزی

http://cooking24.ir/روش-تهیه-اکبر-جوجه-و-کباب-حسینی-در-منزل-فیلم-3659

2 روز پیش ... سه آش خوشمزه مخصوص بهار و تابستان · 5 غذای متفاوت با کنسرو گوجه‌ فرنگی ... بزرگ‌ترین رمان نویس ماست · داستان مادر و پسر برای افراد بالای هجده ...

سالاد یونانی رنگی - آشپزی

http://cooking24.ir/سالاد-یونانی-رنگی-3383

پاستای بادمجان با پنیر فتا · سه آش خوشمزه مخصوص بهار و تابستان · مدل های مختلف گوشت ... سالاد یونانی در 25 تا 30 دقیقه آماده می‌شود و برای 5 نفر مناسب است.

هتل عباسی اصفهان:رزرو,قیمت,تخفیف,اطلاعات اتاق ها - رزرو هتل

http://hotelyar.com/hotel/403/هتل-عباسی-اصفهان

استان اصفهان ، شهر اصفهان ، چهار باغ عباسی ، خیابان آمادگاه ، هتل مهمانسرای عباسی .... همیشه می گویند که بهار و یا تابستان برای سفر مناسب است ؛ اما فکر میکنم هر ... می گویند : « هر چقدر پول بدهی آش میخوری » ، مطمئن باشید آش خوشمزه ای خواهید خورد .

غذاهای آذربایجانی - آشپزی سئویل

http://ashpazisevil.persianblog.ir/tag/غذاهای_آذربایجانی

پی نوشت : بالاخره کاشف به عمل اومد که اسم این میوه زالزالک هست و در سه رنگ قرمز و ... با سلام و تبریک ولادت امام حسن مجتبی (ع)امروز آش کلم برگ را که مخصوص ... معرفی کردم و آلو بماند برای فصلش یعنی تابستان و پاییزو اینهم بگم که اندازه این آلوچه ها ... تو فصل بهار درست می کنیم آش آلوچه یا همون گوجه سبز هست و خیلی خیلی خوشمزه ...

دنیای شیرین آشپزی - انواع خوراکها و غذاهای نونی

http://neginchef.blogfa.com/category/14

آشپزی بهار · ژورنال دنیای نفیس .... خوراک رنگارنگ تابستانی. خوراک رنگارنگ تابستانی ... ادامه مطلب. تاريخ : سه شنبه دهم تیر 1393 | 21:2 | نویسنده : نگین | 40 نظر .... یکی از ساندویچ های سالم و خوشمزه برای بچه ها و بزرگتر ها فلافله. اگه به سلامتی ...

دنیای شیرین آشپزی - انواع آش

http://neginchef.blogfa.com/category/15

خوراک رنگارنگ تابستانی · کیک لیمو در ... شیرینکده · آشپزی بهار .... شلغم و هویج و پیاز و سیب زمینی رو از هر کدوم دو سه تا برداشته و بشورید و پوست سیب زمینی و پیاز رو بکنید. ... من تازه داشتم برای فریزر آماده می کردم ودو مشتش رو به این سوپ هدیه کردم. ... خوب برسیم به سوپ امروز که ساده و فوری و در عین حال خوشمزه و پر خاصیته.

دختر بهار ღ پسر تابستان

http://tinaryan.niniweblog.com/

دختر بهار ღ پسر تابستان - ღ تینا و رایان عشقهای مامان ღ. ... مادر دوتا بچه که یکی اش دوسال و سه ماهشه چرا این قدر می تونه .... خرما داره دیگه یه رسپی خوشمزه برای افطار.

آشپزی سنتی و محلی - 15. غذا های محلی و سنتی استان تهران

http://ashpazisonati.blogfa.com/post-16.aspx

2 ژانويه 2009 ... غذا های محلی و سنتی استان تهران - وبلاگی برای آشپزی سنتی و محلی ایران ... ماهائي‌ها شبانه‌روزي سه بار غذا مي‌خورند يكي به نام «قيلون ناهار» qaylun nahar ... شام در پائيز و زمستان و بهار بيشتر «گوشته پلا 52» gushte pela (گوشت پلو) و تابستان ... يكي از آش‌هاي بسيار خوشمزه و مقوي هم همين آش رشته خودمان است كه من ...

رنگارنگ - دسرهای مدرن

http://www.mehrara91.blogfa.com/cat-12.aspx

ادامه مطلب · + نوشته شده در سه شنبه سی و یکم تیر 1393ساعت 21:31 توسط مهرآرا | 6 نظر ... عمرتون یلدایی دلتون دریایی روزگارتون بهاری یلداتون مبارک. با یک دسر فوق العاده خوشمزه به ... در ادامه مطلب میتونید طرز تهیه اش را ببینید. برچسب‌ها: پاناکوتا ... اين دسر بسيار بسيار خوشمزه و آسون را هم براي بازارچه خيريه درست. كردم كه مورد ...

هنردر خانه - انواع غذاها(36)

http://khaneh-mehr.blogfa.com/category/12

فروشگاه بهار ... این لقمه های پنیری خوشمزه را از شبکه جام جم آموختم وتهیه کردم که شما میتونید ... امروز بایک آش تابستانه ومناسب ایام ماه مبارک رمضان وسفره افطار اومدم. ... برای جشن تولد عزیزانمان الویه رو میتوان به شکل های مختلفی تزئین کرد که دو ...

آموزش آشپزی - سایت تفریحی و سرگرمی تک مهر

http://www.takmehr.ir/category/life-style/cookery

طرز تهیه غذا,جوجه کباب,تزیین سالاد الویه,آموزش آشپزی,طرز تهیه ته چین مرغ,پخت کیک ... در مطلب زیر آموزش پخت غذای محلی کرمانشاه را برای شما عزیزان گذاشتم نام این غذا ... نکات جالب در مورد درست کردن کتلت · طرز پخت آش سه نگه سیر (غذای کردستانی) ... جالب ترین نکات برای خوشمزه شدن انواع خورش · آموزش درست کردن خورش پرتقال ...