کتلت و شامی جزو غذاهای بسیار خوشمزه هستند که بیشتر ایرانی ها آن را دوست دارند. کتلت گوشت چرخ‌کرده با سیب‌زمینی سرخ کرده و سبزی خوردن یا سالاد شیرازی، جزو غذاهای بسیار لذیذ هستند که وقتی مادرها آن را درست می کنند، طعم و مزه خاصی دارد و آدم از خوردن آنها سیر نمی شود.

مجله اینترنتی برترین ها
 
 
 

برترین ها: کتلت و شامی جزو غذاهای بسیار خوشمزه هستند که بیشتر ایرانی ها آن را دوست دارند. کتلت گوشت چرخ‌کرده با سیب‌زمینی سرخ کرده و سبزی خوردن یا سالاد شیرازی، جزو غذاهای بسیار لذیذ هستند که وقتی مادرها آن را درست می کنند، طعم و مزه خاصی دارد و آدم از خوردن آنها سیر نمی شود.

اما کتلت انواع متنوعی دارد که دستور پخت انواع آن را برای شما نوشته ایم.

کتلت ذرت با گشنیز و پیازچه


مواد لازم (4 نفر)

•    250 گرم گوشت مرغ چرخ‌کرده

•    200 گرم ذرت پخته شده یا کنسرو ذرت

•    1 دسته کوچک گشنیز ریز خرد شده

•    1 دسته کوچک پیازچه ریز خرد شده

•    یک عدد تخم مرغ

•    نمک و فلفل سیاه

•    روغن

انواع کتلت‌ و شامی (1)

طرز تهیه


1.    گوشت مرغ چرخ شده را با ذرت، گشنیز، پیازچه، نمک و تخم مرغ را خوب با هم مخلوط کنید تا یکدست شوند.

2.    روغن را درون تابه بزرگی گرم کنید. با نوک قاشق، یک گلوله کوچک بردارید و با یک چنگال مواد را از قاشق در تابه بیاندازید تا سرخ شود. پس از اینکه دو طرف آن سرخ شد آنها را روی دستمال کاغذی حوله ای قرار دهید تا روغنشان گرفته شود.

3.    این کتلت را می توانید با سس کچاپ سرو کنید.


کتلت سالمون و سیب زمینی

مواد لازم (4 نفر)


•    400 گرم فیله ماهی سالمون (بدون پوست)

•    2 پیمانه خامه ترش و پوره سیب زمینی

•    1عدد پیاز کوچک، ریز شده

•    نصف پیمانه خرده های ریز نان خشک

•    3 قاشق غذاخوری شوید تازه خرد شده

•    روغن زیتون

•    حدود 150 گرم انواع سبزیجات ( گشنیز، پیاز کوهی، اسفناج، جعفری، ریحان و آویشن)

•    یک پیمانه سس سالاد

انواع کتلت‌ و شامی (1)

طرز تهیه

1.    ماهی سالمون را بشویید و خشک کنید. در تابه پیرکس قرار دهید و با سلفون روی آن را بپوشانید. آن را داخل مایکروفر با قدرت 100 درصد به مدت 2.5 تا 3.5 دقیقه بپزید. آن را خرد کنید. در کاسه ای، سالمون، پوره سیب زمینی، خرده نان خشک و شوید را با هم مخلوط کنید. این مایع را به صورت کتلت درآوردید و درون تابه، روی حرارت ملایم به مدت 3 تا 4 دقیقه سرخ کنید.

2.    سبزیجات معطر را درون بشقاب بگذارید.

3.    کتلت ها را روی آنها قرار دهید و با سس سالاد یا مایونز سرو کنید.


کتلت گوشت

مواد لازم  (2 نفر)


•    500 گرم گوشت چرخ‌کرده

•    500 گرم سیب زمینی متوسط

•    3 یا 4 عدد تخم مرغ

•    2 یا 3 عدد پیاز متوسط

•    2 قاشق غذاخوری جعفری خرد شده

•    1 پیمانه خرده نان

•    روغن

•    نمک و فلفل سیاه

انواع کتلت‌ و شامی (1)

طرز تهیه


1.    سیب زمینی ها را برای مدت 15 تا 20 دقیقه با حرارت زیاد در آب بپزید تا نرم شوند. سپس آنها را پوست بگیرید و له کنید.

2.    پیازها را نیز پوست بگیرید، رنده و به سیب زمینی ها اضافه کنید. همچنین تخم مرغ ها، نمک، فلفل، جعفری و گوشت را به مواد قبلی بیفزایید. آنها را خوب با هم مخلوط کنید تا هنگامی که کاملا یکدست شوند.

3.    از این مایه، گلوله هایی به ضخامت 4 تا 5 سانتی متر بردارید. خرده نان ها را در سطح صاف پخش کنید و هر یک از گلوله ها را در این خرده نان ها بغلتانید تا کاملا سطح آنها را بپوشاند. گلوله ها را به صورت بیضی شکل دهید به طوری که ضخامت هر کدام 1 سانتی متر شود.

4.    درون تابه بزرگ و نچسب، روغن بریزید و گرم کنید. کتلت ها را درون آن سرخ کنید تا هر دو طرف آن طلایی شوند.


کتلت مرغ

مواد لازم


•    یك عدد سینه مرغ متوسط

•    2 عدد پیاز متوسط

•    3 عدد سیب زمینی متوسط

•    2 عدد تخم مرغ

•    نصف قاشق چایخوری زعفران دم‌کرده

•    یك فنجان پودر سوخاری

•    نمك و فلفل سیاه

انواع کتلت‌ و شامی (1)

طرز تهیه

1.    سینه مرغ را همراه با یك لیوان آب، یك عدد پیاز، كمی نمك و نصف مقدار زعفران حل شده با شعله ملایم بپزید تا آب آن كشیده شود. سیب زمینی ها را بپزید. آنها را تا گرم هستند رنده یا چرخ كنید. مرغ و سیب‌زمینی را مجددا چرخ کنید و پیاز را نیز داخل آنها رنده كنید.

2.    تخم مرغ، زعفران حل كرده، نمك و فلفل را به مواد بیفزایید و خوب ورز دهید.

3.     كف دست خود را به پودر سوخاری آغشته کنید و از مایه به اندازه یك پرتقال متوسط بردارید و آن را به صورت گرد یا بیضی شكل دهید و در روغن سرخ كنید.


کتلت مرغ و هویج

مواد لازم (4 نفر)


•    400 گرم گوشت مرغ

•    2/3 پیمانه لپه

•    1 عدد تخم‌مرغ

•    نصف پیمانه هویج رنده شده

•    یک پیمانه گشنیز تازه

•    4 عدد گوجه فرنگی متوسط

•    1 عدد پیاز متوسط

•    نمك، فلفل سیاه و زردچوبه

•    5 قاشق مرباخوری روغن مخصوص سرخ کردنی

انواع کتلت‌ و شامی (1)

طرز تهیه

1.    ابتدا گوشت مرغ‌ را چرخ كنید. لپه پخته شده را نیز چرخ کنید.

2.    لپه را با پیاز، هویج رنده‌شده، تخم‌مرغ، گشنیز خرد‌شده و ادویه‌ها با هم مخلوط کنید و ورز دهید.

3.    در تابه‌ای كه از قبل روغن مخصوص سرخ كردنی در آن ریخته‌اید و داغ شده است، کتلت ها را سرخ كنید.

4.    گوجه‌فرنگی‌های رنده‌شده را با كمی نمك و فلفل مزه‌دار كنید و روی كتلت‌های سرخ شده بریزید.

5.    آنها را چند دقیقه‌ای روی حرارت ملایم بگذارید تا گوجه فرنگی ها هم بپزند. سپس آنها را گرم سرو کنید.


طرز تهیه شامی گیلانی

مواد لازم (6 نفر)


•    500 گرم گوشت چرخ‌کرده گوسفد یا گوساله

•    1 عدد پیاز

•    2 عدد سیب زمینی

•    250 گرم لپه

•    75 گرم مغز گردو

•    500 گرم سبزی معطر (جعفری، تره، نعنا و ترخون)

•    5 تا 6 عدد تخم مرغ

•    روغن مایع

•    1 قاشق چایخوری زعفران دم کرده

•    نمک و فلفل سیاه

انواع کتلت‌ و شامی (1)

طرز تهیه

1.    گوشت، پیاز و لپه را بپزید تا آب آن تمام شود.

2.    سبزی را پس از پاک کردن، بشویید و ریز خرد کنید. سیب زمینی را بپزید و رنده کنید و همراه سبزی، گوشت و لپه چرخ کنید.

3.    مغز گردوی خرد شده، نمک، فلفل، زعفران و تخم مرغ را به آن بیفزایید و ورز دهید. به اندازه یک گردو از آن را در کف دست پهن کنید و در روغن داغ سرخ کنید. سپس آنها را با دورچین دلخواه سرو کنید.

این کتلت ها را تا به حال نخورده اید! (1) - کتلت و شامی - آشپزی - آکاایران

http://cooking.akairan.com/ashpazi/kotlet1/201443012751.html

این مایع را به صورت کتلت درآوردید و درون تابه، روی حرارت ملایم به مدت 3 تا 4 دقیقه سرخ کنید.2. سبزیجات معطر را درون بشقاب بگذارید. 3. کتلت ها را روی آنها قرار ...

این کتلت ها را تا به حال نخورده اید! (2) - آکا - کتلت و شامی

http://cooking.akairan.com/ashpazi/kotlet1/201459201721.html

صفحه خانگی کتلت شامی این کتلت ها را تا به حال نخورده اید! (2) - آکا ... روغن را داغ کنید و از مایع به اندازه 1 قاشق غذاخوری در روغن داغ بریزید و سرخ کنید.کتلت ...

کتلت و شامی - آموزش آشپزی آکا و طرز تهیه هزاران غذا و آشپزی آسان

http://cooking.akairan.com/ashpazi/kotlet1/

در این بخش شما با انواع شامی پوک,طرز تهیه کتلت,اموزش انواع غذا,اموزش پخت غذای فرنگی,شامی کباب,کتلت ... ابتدا قبلی 1 2 ... این کتلت ها را تا به حال نخورده اید!

طرز تهیه کتلت آلمانی - Bartarinha.IR | برترین ها

http://www.bartarinha.ir/fa/news/133719/طرز-تهیه-کتلت-آلمانی

6 سپتامبر 2014 ... این کتلت(frikadellen) یکی از غذاهای محبوب آلمانی است و بسیار بین ... این کتلت ها را تا به حال نخورده اید! (2). این کتلت ها را تا به حال نخورده اید! (1).

خوراک، سوپ و سالاد با سیب زمینی - Bartarinha.IR | برترین ها

http://www.bartarinha.ir/fa/news/136529/خوراک-سوپ-و-سالاد-با-سیب-زمینی

13 سپتامبر 2014 ... 1. در یک تابه بزرگ، گوشت‌ چرخ‌کرده را روی حرارت ملایم تفت دهید تا ... این کتلت ها را تا به حال نخورده اید! (2). این کتلت ها را تا به حال نخورده اید! (1).

مغولـین چیه؟ - Bartarinha.IR | برترین ها

http://www.bartarinha.ir/fa/news/109164/مغولـین-چیه

25 مه 2014 ... ابتدا گوشت را به شکل برش‌های انگشتی خرد کرده و به سویا سس آغشته می‌کنیم ... این کتلت ها را تا به حال نخورده اید! (1). 4 توصيه آشپزي از بهترين ...

کیک پنیر تنوری - آشپزی

http://cooking24.ir/کیک-پنیر-تنوری-3660

... 10 غذای محبوب تایلند · طرز تهیه رول‌های دارچینی سیب‌زمینی +ویدئو · این کتلت ها را تا به حال نخورده اید! ... کیک پنیر یا چیزکیک یکی از متداول ترین شیرینی یا دسر ها در تمام دنیاست . این ... این مدل که کیک پنیر تنوری است به نظر من رسمی تر و البته باز به نظر من خوش مزه تر است . ... 1 - کره را در دمای محیط قرار داده تا کاملا نرم شود.

سالاد یونانی رنگی - آشپزی

http://cooking24.ir/سالاد-یونانی-رنگی-3383

... این کتلت ها را تا به حال نخورده اید (1) · چیکن ساتای؛ لذیذ و عالی در سه سوت! ... این سالاد از این ویژگی برخوردار است که اجزای سالاد با هم مخلوط نشده و هر کس از هر ...

آشپزی بایگانی - فیس تی ویفیس تی وی

http://www.facetv.ir/category/تازه-های-اشپزی/آشپزی-سبک-زندگی/

فیس تی وی:طرز درست کردن خیار شور مواد لازم : خیار قلمی 2 کیلو نمک 1 لیوان ... این کتلت ها را تا به حال نخورده اید ... بهترین و بدترین ظروف برای پخت غذا ها چیست.

آشپزی لیدی الهام - خورشت (خورش)

http://ladyelham1984.blogfa.com/category/11

11 ژوئن 2014 ... کوکو/کتلت/شامی .... 1- تهیه آن آسانتر از قرمه سبزی می باشد و به اندازه قرمه سبزی زمان بر نیست. ... اگر تا به حال این خورشت را نخورده اید، بر خلاف تصور، این خورشت به هیچ عنوان مزه شیرینی ندارد، اتفاقاً به علت وجود آبلیمو یا ... در این مرحله گپ و گفت و گو بود و بعد از خشک شدن هویج ها، نوبت سرخ کردن هویجها بود.

Golmaryam's Weblog | ساده تر بنویس

http://golmaryam.wordpress.com/

5 روز پیش ... مثلا آش برای خودم و اسنک یا کتلت یا کوکو برای بچه ها. ... آدمهایی که دو تا بچه یا بیشتر دارند لابد می فهمند که من چه می گویم. ... خونمان را داشت می خورد و با این حال می خواستم مادر کول و بی تفاوتی به نظر برسم. .... نگاهی به لثه و نخ سیاه دور و برش میندازم و فکر می کنم که لثه ام خوب جوش نخورده. ..... 1- دو سه روز دیگه عیده.

ماجراهای من ورایانه

http://parisamiri1369.persianblog.ir/

پس به یکی از بچه ها نزدیک شد و پرسید: آیا شایا میتونه بازی کنه؟ ... تا به حال شایا به خط اول ندویده بود! .... گفتم ولی من این کتلت ها رو برای فردا هم درست می کردم ! ... خورده و نخورده خداحافظی کردند و رفتند و این داستان فراموش شد و پانزده سال گذشت .... گفت ما حق مشاوره مان دقیقه ای 500 تومان است که بر روی قبض تلفنتان می آید....!!!!!!!! 1

كباب ننه ~ کارگاه آشپزسازی

http://www.cheftayebeh.ir/2012/12/blog-post_22.html

22 دسامبر 2012 ... كتلت؟ .... من با صداي بلند گفتم: "كباب". يه سكوت عميقي بر جو حكمفرما شد ... پس چرا وقتي من درستش ميكنم اينطوري نميشه و تا اين حد دورش ترد ... فلفل سبز تند خورد شده 1 ق غ ... به همين ترتيب دونه دونه كباب ها رو فرم ميديم و ميندازيم توي روغن ... تو "تارمِه" (ايوان) در حال عكاسي بودم كه ديدم آقاي شوهر يه دونه كباب از ننه ...

همه چیز درباره نرم کردن مو با شیر - پورتال غروب

http://www.sunsetclub.ir/health/همه-چیز-درباره-نرم-کردن-مو-با-شیر

20 ا کتبر 2014 ... انواع کتلت‌ و شامی (2). این کتلت ها را تا به حال نخورده اید! (۲) ... نرم کننده ها با مراقبت از موها و پیشگیری از شکنندگی آنها، به سلامت موهای شما بسیار ...