شغل هایی که در وب سایت نشونه درج می شوند در بیش از 160 وب سایت تبلیغات آنها نمایش داده می شود.

طرز تهیه مربای گردو

مواد لازم : گردو     ا کیلو  شکر      1/5 ‏کیلو گلاب     نصف استکان  آبلیمو      ١ ‏قاشق

مربا ی خیار

 مواد لازم :

مربای آلو

 مواد لازم :

طرز تهیه ترشی خیار چنبر

مواد لازم: خیار چنبر=1 کیلو تمر هندی=1/2 بسته سرکه=1 لیوان سیر =1 بوته تخم گشنیز و سیاهدانه=از هر کدام 1 قاشق سوپخوری نمک= به میزان لازم آب= 1 لیوان فلفل تند= 5-6 عدد پودر انبه = 1 قاشق سوپخوری روغن زیتون=1/2 پیمانه طرز تهيه: خیار چنبر را شسته و خشک کرده و بصورت حلقه حلقه می بریم. تمر هندی را با آب خیس کرده وبعد آن را صاف می کنیم. سیر را با تخم گشنیز،سیاهدانه،و فلفل می کوبیم و با خیار ،تمر هندی صاف شده ،سرکه ،پودر انبه و نمک در ظرفی گذاشته ومی جوشانیم (نباید زیاد جوش بخورد) در آ ...

آموزش مارمالاد پرتقال

مواد لازم: *  پرتقال بدون پوست: یک کیلوگرم *  رنده پوست پرتقال: به میزان لازم *  شکر: ۲ کیلو‌گرم *  اسانس پرتقال: یک قاشق چای‌خوری *  ژلاتین: ۶ ورق *  گلوکز: ۲ قاشق غذاخور *  جوهرلیمو: ۲ قاشق چای‌خوری روش تهیه : ابتدا پرتقال‌ها را که پوست کنده‌ایم خرد کرده و هسته می‌گیریم و داخل پارچ میکسر ریخته و مقداری شکر به آن اضافه می‌کنیم. بعد از میکس‌کردن مایه کاملا یکدست آن را داخل قابلمه‌ای مسی ریخته و روی حرارت می‌گذاریم؛ بقیه شکر را به مواد اضافه کرده و اجازه می‌دهیم تا مارمالاد بجوشد و ب ...

آموزش ترشی کیوی

مواد لازم: کیوی   یک کیلو گلابی    3 عدد سیب  3 عدد پرتقال   3 عدد قیسی  200 گرم شکر قهوه ای   50 گرم رنده پوست لیموترش   1 قاشق غذاخوری پودر دارچین 1 قاشق غذاخوری پودر هل    یک قاشق مرباخوری پودر جوز هندی  1 قاشق چایخوری سرکه    به میزان لازم نمک   به میزان لازم طرز تهیه ترشی کیوی: ترشی کیوی را به هفت - هشت روش میتوان تهیه کرد که در اینجا دو روش که تقریبا مشابه هم هستند آموزش داده میشود. روش اول: کیویها را پوست میگیریم و حبه ای خرد میکنیم طوری که خیلی ریز نباشد. گلابی و سی ...

آموزش مربا لبو

مواد لازم: لبو یا چغندر قرمز 1 کیلو شکر    700 گرم آب  به میزان لازم وانیل  یک دوم قاشق چایخوری پودر پکتین 1 قاشق مرباخوری طرز تهیه: دقت کنید لبو بعد از پوست کندن و قالب زدن باید یک کیلو باشد. لبوها باید کاملاً قرمز رنگ باشند و این لبوها را به شکل قلبهای کوچک قالب زده ایم. از هر شکل قالبی که دوست داشته باشید می توانید استفاده کنید. اضافه های لبو را بعد از قالب زدن میتوانیم با سرکه بپزیم و ترشی لبو درست کنیم. لبوی خوب باید گرد و قرمز باشد و کشیده نباشد. وقتی شکر را وزن کردیم و 700 ...

آموزش سس هزار جزیره

مواد لازم: تخم مرغ آبپز=5 عدد پیازچه=100 گرم خیارشور=100 گرم مغز کرفس=2 عدد روغن زیتون=1 پیمانه سرکه=2/1 پیمانه خامه یا مایونز=2/1 پیمانه سس تند=1 قاشق سوپخوری طرز تهیه: 1. تمام سبزیجات را خرد کرده و له نمایید.خیارشور را نیز چرخ کنید. 2. زرده تخم مرغ ها را از سفیده جدا نمائید. زرده را از رنده ریز عبور داده و با سرکه،سس تند وروغن زیتون مخلوط کنید. 3. سفیده را نیز از رنده ریز عبور دهید و با سبزی خرد شده مخلوط کنید. 4. خامه را به مخلوط روغن زیتون اضافه کرده و هم بزنید. 5. تمام مو ...

مربای کدو حلوایی

مواد لازم: شکر یک کیلو کدو حلوایی 1 کیلو آب 3/5 پیمانه آب آهک به مقدار لازم طرز تهیه: کدو را پوست گرفته و تکه تکه می کنیم و به مدت 5 ساعت داخل آب آهک قرار می دهیم. بعد از 5 ساعت در آب سرد گذاشته و چند بار آب آن را عوض می کنیم. بعد دوبار و هر بار به مدت 10 دقیقه کدوها را می جوشانیم و 10 دقیقه در آب سرد قرار می دهیم. آب و شکر را با هم روی حرارت قرار می دهیم تا چند جوش بزند. سپس کدوها را داخل آب و شکری که چند جوش زده باشد قرار می دهیم و صبر می کنیم تا قوام بیاید. در صورت تمایل برای ای ...

طرز تهیه مربای زرد آلو

مواد مورد نیاز: زرد آلو :  ۱۰۰۰ گرم شکر :  ۵۰۰ گرم آهک :   قدری هل :   قدری گلاب :  ۲ قاشق سوپخوری سفیده تخم مرغ :  ۱ عدد

طرز تهیه مربا پوست گریپ فروت

پوست گریپ فروت به واسطه ضخیم بودن و فراوانی برای مربا بسیار مناسب است. طرز تهیه:     در ابتدا پوست گریپ فروت را شسته و تمیز می کنیم . بعد یک ورقه نازک داخل پوست قسمت سفیدی آن می گیریم . فقط در حدی که داخل پوست صاف شود و زیاد نازک نگردد پوست را به شکل نوارهای بلند و باریک و یک اندازه به پهنای 2 سانتیمتر و طول تقریبا 8 سانتیمتر می بریم. سپس آن را وزن کرده ، دو برابر وزن آن شکر در نظر می گیریم . مانند مربای پوست پرتقال یا نارنج می جوشانیم تا کمی نرم شود . بعد مدت 24 ساعت در آب سرد قرار می دهی ...