شغل هایی که در وب سایت نشونه درج می شوند در بیش از 160 وب سایت تبلیغات آنها نمایش داده می شود.

آشنایی با روش تهیه شبت باقلاپلو با ته‌چین

دو کاسه ماست‌خوری باقلا را چند دقیقه در آب جوش ریخته تا پخته شود. سپس برنج را به آن اضافه کرده، آبکش می‌کنیم.

آشنایی با روش تهیه ته چین همبرگر

یک فنجان برنج را یکی دو ساعت با یک قاشق غذاخوری نمک خیس کرده، سپس در آب جوش ریخته، آبکش می کنیم.

آشنایی با روش تهیه نخود پلو با مرغ

یک سینه مرغ کامل (دو طرف سینه مرغ)، نیم کیلو نخودفرنگی، یک عدد پیاز، کمی نمک، فلفل و زردچوبه و یک لیوان آب را در یک قابلمه ریخته تا حدود یک ساعت بپزد و آب آن تبخیر شود.

آشنایی با روش تهیه‌ی لوبیاپلو با گوشت قلقلی

آشنایی با روش تهیه نخود پلو با گوشت چرخ‌کرده

یک عدد پیاز را در نصف فنجان روغن سرخ می‌کنیم سپس زردچوبه، کمی نمک، فلفل، دو قاشق غذاخوری رب گوجه و دو فنجان گوشت چرخ‌کرده را به آن اضافه می‌کنیم.

آشنایی با روش تهیه خورش کرفس

یک عدد پیاز را با نصف فنجان روغن سرخ ‌کرده، کمی زردچوبه و بعد یک کاسه ماست‌خوری گوشت خورشتی را اضافه کرده، تفت می‌دهیم. سپس...

آشنایی با روش تهیه خورش قیمه با مرغ

یک عدد پیاز متوسط را با نصف فنجان روغن سرخ کرده، کمی زردچوبه به آن اضافه می‌کنیم.

خورش آلو و قیسی

چند نكته ضروری درمورد طبخ خورشها

خورش كرفس

خورش هویج و به

خورش غوره مسما ( غذای محلی )

خورش كدو حلوایی

خورش بزقرمه

خوراک فیله مرغ با قارچ

خورش آلو و هویج

خورش باميه با بادمجان

خورش قیمه آلو

خورش مُتنجن؛ غذای اصیل ایرانی

این خورش، غذایی متعلق به زمان صفویه است که در مراسم و مهمانی‌های رسمی سرو می‌شده است.

خورش گوشت و ماءالشعیر

گوشت خورشی، ماءالشعیر بدون طعم، کرفس، پیاز، هویج، روغن‌زیتون، آرد، گوجه‌فرنگی، نمک دریایی و فلفل سیاه از مواد اولیه‌ی این غذا هستند.