شغل هایی که در وب سایت نشونه درج می شوند در بیش از 160 وب سایت تبلیغات آنها نمایش داده می شود.

آشنایی با روش تهیه دسر بیسکویتی دو رنگ

دویست گرم پنیر خامه‌ای را با سه قاشق غذاخوری پودر شکر مخلوط کرده، دو الی سه دقیقه با همزن برقی هم می‌زنیم ...

آشنایی با روش تهیه مسقطی لقمه ای

یک پیمانه نشاسته و یک پیمانه گلاب را مخلوط کرده، در صورت نیاز از صافی می‌گذرانیم. دو پیمانه گلاب دیگر را اضافه کرده، روی شعله قرار می‌دهیم و مرتب هم می‌زنیم تا سفت شود و بوی خامی نشاسته نیز گرفته شود.

آشنایی با روش تهیه حلوا رولتی دو رنگ

نصف لیوان روغن و دو لیوان آرد را در یک ماهیتابه تفلون ریخته، با شعله متوسط حدود 10 الی 15 دقیقه تفت داده، مرتب هم می‌زنیم تا رنگ آرد کمی طلایی شود.

آشنایی با روش تهیه سان شاین

این دسر شبیه خورشید درخشان است. از این رو به آن سان شاین (Sun Shine) می‌گویند.

طرز تهیه نوشیدنی شیر و انجیر خشک

آشنایی با روش تهیه دسر هلو با ژله

نیم کیلو هلو را شسته، پوست کنده، از هسته جدا می کنیم. آن را با 3 قاشق غذاخوری شکر در مخلوط کن ریخته، تا 2 پیمانه پوره هلو به دست آید.

آشنایی با روش تهیه دسر توت‌ فرنگی با ژله

دو کاسه ماست‌خوری توت ‌فرنگی پاک کرده را با 3 قاشق غذاخوری شکر در مخلوط کن ریخته تا 2 پیمانه پوره توت‌ فرنگی به دست آید.

آشنایی با روش تهیه مسقطی گردویی

یک‌ونیم پیمانه شکر، معادل 220 گرم. سه پیمانه گلاب، معادل 450 گرم. اگر گلاب خلوص زیادی داشته باشد، می‌توان سه پیمانه مخلوط گلاب و آب را استفاده کرد.

تزئین‌ های زیبا از انواع میوه‌ها

 

آشنایی با روش تهیه زیتون پرورده

برای دیدن فایل کامل این مطلب با مراحل و تصاویر بیشتر،  اینجا کلیک کنید  

روش تهیه‌ی ژله‌ی شیرموز

پودینگ انار؛ دسری خوشمزه

پودینگ انار که دسری‌ترش مزه است را می‌توانید به صورت تک نفره سرو کنید و یا به عنوان کرم برای میان کیک از آن استفاده نمایید. در ادامه‌ی مطلب با مواد لازم و طرز تهیه پودینگ انار آشنا می‌شوید.

روش تهیه‌ی کرم لبـو

این دسر هم بهانه‌ای است برای استفاده‌ی بیشتر از چغندر پخته یا همان لبو در برنامه‌ی غذایی. با ما همراه باشید...

پودینگ برنج قهوه‌ای

پودینگ برنج قهوه‌ای یک دسر مغذی و حاوی مقدار زیادی فیبر می‌باشد. به خاطر داشته باشید که برنج قهوه‌ای به مدت پخت بیشتر و همچنین به مایع بیشتری در مقایسه با برنج سفید نیاز دارد.

آشنایی با روش تهیه پودینگ وانیلی با آرد ذرت

این دسر خوشمزه را چه به صورت گرم و چه به صورت سرد با مقداری خامه و مغز بادام و پسته تزیین کرده و میل کنید.

روش تهیه‌ی ژله بستنی در پوست پرتقال

با کمی تغییرات در ژله معمولی می‌توانید دسری ساده با ظاهری جدید را درست نمایید. در این دستور ژله با بستنی و میوه مخلوط شده و در پوست همان میوه سرو می‌شود. در ادامه مطلب با مواد لازم و طرز تهیه آشنا می‌شوید.

روش تهیه‌ی رولت ژله رنگین کمان

این ژله در قالب رولت شکل و با چند نوع ژله در رنگ و طعم مختلف درست می‌شود و به همین دلیل نام رولت ژله رنگین کمان را به خود گرفته است. برای ژله پایه می‌توانید از کرم وانیلی یا ژله آلوئه ورا که با شیر مخلوط کرده‌اید استفاده نمایید.

روش تهیه‌ی تیرامیسو شکلاتی؛ دسر ایتالیایی

تیرامیسو یک دسر محبوب ایتالیایی می‌باشد که به صورت‌های مختلف تهیه و سرو می‌شود. در ادامه مطلب با مواد لازم و طرز تهیه تیرامیسو شکلاتی آشنا می‌شوید.

روش تهیه‌ی موس میوه و شکلات

این دسر بسیار پرکالری است. در صورت مصرف حتماً مراقب غذاهای مصرفی دیگرتان در طول روز باشید.

آشنایی با روش تهیه‌ی بستنی میوه ای برای کودکان

این بستنی‌ها برای میان‌وعده‌ی بچه‌هایی که کمتر میوه می‌خورند، راهی مناسب برای افزایش میزان سهم میوه مصرفی روزانه‌شان است که البته توصیه می‌شود میوه‌ها و حتی آبشان تازه و خانگی باشند.