مواد مورد نیاز: برای تهیه 16 تا 18 عدد کرپ شیر: 1 لیوان آرد سفید نرم: یک لیوان 125 گرم (اهالی چین و ژاپن غالبا کرپ را با آرد برنج نرم تهیه می کنند) تخم مرغ: 5 عدد روغن مایع: 4 تا 5 قاشق سوپخوری نمک به مقدار لازم طرز تهیه: در ابتدا کرپ در حقیقت نوعی نان نازک است که در تابه کوچک روی حرارت ملایم تهیه می شود و مواد مختلفی از قبیل گوشت، پنیر ، سبزی و مربا میان آن گذاشته ، پس از پیچیدن مصرف می گردد. کرپ را می توان قبلا تهیه کرده ، چند روز در یخچال نگهداری نمود . مسئله مهم در تهیه کرپ نازک ...

مواد مورد نیاز:طرز تهیه کرپ - تصویر 1
برای تهیه 16 تا 18 عدد کرپ
شیر: 1 لیوان
آرد سفید نرم: یک لیوان 125 گرم (اهالی چین و ژاپن غالبا کرپ را با آرد برنج نرم تهیه می کنند)
تخم مرغ: 5 عدد
روغن مایع: 4 تا 5 قاشق سوپخوری
نمک به مقدار لازم
طرز تهیه:
در ابتدا کرپ در حقیقت نوعی نان نازک است که در تابه کوچک روی حرارت ملایم تهیه می شود و مواد مختلفی از قبیل گوشت، پنیر ، سبزی و مربا میان آن گذاشته ، پس از پیچیدن مصرف می گردد. کرپ را می توان قبلا تهیه کرده ، چند روز در یخچال نگهداری نمود .
مسئله مهم در تهیه کرپ نازکی و ظرافت آن است.
تمام مواد را مخلوط کرده ، خوب هم می زنیم تا مایه ای کاملا صاف و بدون گلوله بدست آید. در صورتی که به آسانی آرد در مایه حل نشد ، آن را از صافی رد می کنیم. تابه کوچک دسته داری را که بهتر است از جنس تفلون باشد ، کمی چرب کرده روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا گرم شود. 3 تا 4 قاشق سوپخوری از مایه میان تابه می ریزیم و تابه را می غلطانیم تا سطح تابه از مایه پوشیده شود .
تابه را دوباره روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا کرپ کمی برشته شود و آن را در سینی بر می گردانیم و به همین ترتیب تمام کرپ ها را آماده می کنیم . باید توجه داشت کرپ ها حتی المقدور نازک تهیه شوند.
اگر از مایه مقدار بیشتری در تابه بریزیم ، کرپ ها ضخیم می شوند و لطف خود را از دست می دهند. این نکته قابل توجه است که مواد لازم را باید در قسمت برشته کرپ ریخته و بعد آن را لوله کرد و بعد سرخ نمود . مگر کرپ هایی که در آنها مربا و خامه ریخته می شود . در این صورت باید دو طرف کرپ را برشته کرد که بعد از ریختن مواد داخل کرپ احتیاجی به سرخ کردن طرف دیگر نداشته باشیم .

گردآوری: گروه آموزش پرداد

طرز تهیه کرپ - بیتوته

http://www.beytoote.com/cookery/pastry/crepe1-recipe1.html

پخت کرپ طرز تهیه کرپ,طرز تهیه شیرینی کرپ,پخت انواع شیرینی,مقدار مواد برای تهیه کرپ,تهیه کرپ,مواد لازم برای پخت کرپ,نحوه پخت کرپ,طرز پخت نان خانگی ...

طرز تهیه کرپ با ژامبون - سیمرغ

http://www.seemorgh.com/lifestyle/4064/179377.html

طرز تهیه کرپ با ژامبون. فکر کنم اگه توی مهمونیتون این کرپ رو درست کنید توی همون مسیر بین آشپزخونه و میز غذا تموم می شه . اگه باور ندارید امتحان کنید ... این کرپ  ...

طرز تهیه پالاچینکن (اتریشی) یا کرپ (فرانسوی) - YouTube

http://www.youtube.com/watch?v=ouMHnhRvtuA

23 مه 2012 ... http://MezonMalek.com یکی از ساده ترین و خوشمرزه ترین صبحانه هایی که می توانید برای عزیزان تان تهیه کنید. این غذا در اصل فرانسوی بوده و در ...

طرز تهیه کرپ - گام به گام - مامی سایت - پرتال تخصصی بانوان

http://mamisite.com/pastry/bread-dough/165-crep

23 فوریه 2013 ... کرپ نوعی خمیر است که معمولاً در شیرینی پزی و تهیه دسرها کاربرد بسیاری دارد، در ادامه مطلب طرز تهیه و مواد لازم آسان ترین نوع کرپ آموزش داده خواهد شد ...

انواع کرپ - بهارسایت

http://bahar-food.blogfa.com/cat-43.aspx

20 فوریه 2012 ... بعدا" طرز تهیه کرپ ها رو خواهم گفت ولی یه توضیحی در مورد پودر آماده کرپ می خواستم بگم : پودر این کرپ بسیار نرم و لطیف هستش ، من فکر می کنم ...

روش تهیه نان کرپ - مادربانو

http://madarbanoo.com/6895/روش-تهیه-نان-کرپ/

16 سپتامبر 2013 ... روش تهیه نان کرپ. حالا باید مقداری پنیر پیتزا اضافه نمایید و نان را لوله کنید. نویسنده: زهرا رازقی. مواد لازم برای تهیه نان کرپ: شیر سه چهارم پیمانه.

طرز تهیه کرپ مرغ و سبزیجات - آکاایران - غذاهای گیاهی ، غذای سالم ، غذای ...

http://cooking.akairan.com/ashpazi/vegetables/9561.html

این خورش ممكن است با برنج صرف گردد و یا با سبزیجات طرز تهیه آن به این صورت است كه سیر را میكوبیم با كره كمی سرخ میكنیم.

آشنایی با روش تهیهکرپ انبه؛ دسر فرانسوی و ۸ راز آن - همشهری آنلاین

http://hamshahrionline.ir/details/233095

30 سپتامبر 2013 ... در دنیای رنگارنگ دسرها، تهیه و خوردن انواع کرپ که دسری فرانسوی است، برای این روزهای گرم بسیار مناسب است. مقدار کالری. مواد غذایی کرپ در مجموع ...